četvrtak, 03 septembar 2009 16:25

Prva serije produkcijske kuće "Emotion" snima se u velelepnoj kući Gorana Bregovića!

 

 

 

 

 

Kuća Gorana Bregovića na Senjaku jedna je od glavnih lokacija snimanja nove serije u produkciji "Emotiona" pod nazivom "Žene sa Dedinja". Kako piše Blic, u tri velelepne vile na Dedinju vredne po nekoliko miliona evra krajem ove nedelje počeće snimanje pomenute serije. Radnja se vrti oko uspešnog pop pevača, kojeg igra Dragan Mićanović, koji postaje skorojević pa se sa suprugom doseljava na Dedinje.

 

 

 

Druga kuća u kojoj će živeti drugi bračni par takođe je veoma luksuzna, dok treća vila koju je producentska kuća "Emotion" iznajmila za potrebe snimanja, pripada muzičaru Goranu Bregoviću. Ideja ove serije je da prikaže život žena koje imaju uspešne muževe, bogatstvo i moć, ali i brojne probleme… Scenario je adaptirala Biljana Maksić, režiser je Dušan Lazarević, a njegov pomoćnik Radivoje Raša Andrić.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

zoran 2 said said:

...
Petra, NE KAZE SE EURA ,VEC EVRA, BAR OVDE U SRBIJI . HRVATI KAZU EUROPA, PA OTUD I EURO, A KOD NAS KAZEMO EVROPA A OTUD I EVRO. KAPIRASH. ILI DA SE NADJEMO PA DA TI DETALJNO OBJASNIM ... A SHTO SE KUCE NA DEDINJU TICE,PA SHTA , I TREBA DA IMA TAKVA LEGENDA KAO SHTO JE GORAN BREGOVIC.
23. 09. 2009

VICTOR said:

...
KO ZNA KOJU PALATU POSEDUJE
04. 09. 2009

XXL said:

...
Nije ni meni poznato kako se utvrdjuju cene kuca na Dedinju?
U svetu se cena kuca utvrdjuje prema ceni za koju su se PRODALE kuce u komsiluku. Znaci ne koliko su prodavci bili spremni da TRAZE (svi znamo koliko prodavci mogu da traze) nego koliko para je kupac bio spreman da plati.
U Srbiji ne postoji takav zvanicni podatak, tako da su milionske kuce na Dedinju samo spekulacija.
03. 09. 2009

Petra said:

...
nekoliko miliona eura kuce na Dedinju...
fala lepo radije bih za iste pare kupila kucu u sydney harbour.
03. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop