utorak, 26 jun 2018 06:38

alt

U sredu odluka ko će će poneti titulu najinovativnijegPored ''Zadruge'' u samom finalu našla su se još dva formata, a u sredu će se znati koji od ova tri formata će poneti titulu najinovativnijeg u 2018. godini prema američkom udruženju NATPE.

Kada je bila superfinalna noć saopštena je informacija da je "Zadruga" nominovana za najbolji televizijski format u Evropi, a večeras je Dušica Jakovljević gledaocima Televizije Pink saopštila nove detalje.

"Pre samo četiri dana televizija Pink je dobila pismeno obaveštenje od komisije prestižnog takmičarskog festivala NATPE, koji se ove godine održava u Budimpešti, da je njen rijaliti program ''Zadruga'' ušao u najuži izbor od 22 televizijska formata koji će se takmičiti za titulu najboljeg televizijskog programa u ovoj sezoni! Kasno večeras obavešteni smo da je Zadruga ušla u finale sa još dva evropska projekta i da će u sredu 27-og juna žiri u sastavu Manuela Caputi iz Berluskonijevog Media-seta, Marieta Temesvari iz Sony pictures television i Katarina Vyshnevska iz Film UA, odlučiti koji od tri televizijska projekta će odneti ovu prestižnu nagradu! Pored Zadruge u samom finalu našli su se i format IN THE DARK i format TWINS, a u sredu će se znati koji od ova tri formata će poneti titulu najinovativnijeg TV formata u 2018. godini prema američkom udruženju NATPE."

Izvor: Pink.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop