Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 15 septembar 2010 15:20

Pevač celu noć proveo u razgovoru sa kamerama, pozdravljao rodbinu i prijatelje.

 

 

 

Zvezda interneta i učesnik "Farme" Ekrem Jevrić tek u utorak uveče je shvatio da je kuća u kojoj boravi ispunjena kamerama. Kada su ga ostali pitali da li je ozbiljan bio kada je rekao: "imam utisak da nas neko posmatra" on je potvrdno odgovorio. Tada su mu pokazali gde se nalaze kamere pa je on žurku proveo tako što je pozdravljao prijatelje i rodbinu.

 

 

To sve je bilo veoma simpatično, posebno kada je Ekrem počeo da u kameru izveštava svoju porodicu o danu provedenom na "Farmi". Ostalo je nepoznato da li je Jevrić bio pijan pa su ga pukle emocije ili je reč o nečemu drugom...

 

 

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (52)add comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›

NENS said:

JU!
Da li je uopste neko od vas preslusao snimke na internetu, koji su snimani na radio stanicama gde je Ekrem bio gost preko tel.linije? To dokazuje da nije normalan, ti snimci.
21. 10. 2010

farmerka said:

...
nadam se da ste svesni da je i OVO farma...tj. sve oko nje. ova nasa prepiska pokazuje da smo, kao i oni na farmi, od zla oca i gore majke. da li je normalno da iskljucivo polemisemo o nacionalnosti ovog lika? pa nije. to samo pokazuje da smo DNO DNA. amin - srbi neveseli, nepismeni i razjareni. (kakva sam i sama). fuj ala smrdimo...vise nego glavni junak kad ne opere ruke pre jela..
27. 09. 2010

reradkcijo-ovo je za vas said:

...
Je li istina je da za sve ovo vreme izložen torturi slabe ishrane a da iz redakcije farme o tome apsolitno niko ne vodi račune i ne odgovara,već im je najvažnije da im bude dežurna dvorska luda?Priredili ste prošli put ono i "Babama" za dušu tim *p.d..r..m." i mnogo gorim ludacima,a ovog ostvljete na suvom hlebu,ako smo dobro razumeli..Kako svih ovih pet strana komentara a niko da se ljudski priupita za njega?Spram raniije ciganije od "farme" pa šta ako se i pojavi ovakav čovek dobre duše koja ga je i napravila tako ograničenim-kao i drugi uslovi života..Zašto je njegova dobrota merilo nakaznosti i smeha..Izaziva smeh ali nemi baš nemju granice..
22. 09. 2010

mica said:

...
Krajnje opasno. Ovaj da ubije nekoga na Farmi ne bi ni dan odležao.
ČOVEK JE BLAGO RETARDIRAN. NE TREBA PSIHOLOG DA TO UOČI.
PSIHOLOZI KOJI SU ODOBRILI EKREMOV ULAZAK TREBA KRIVIČNO DA ODGOVARAJU, A DIPLOMU DA BACE U KLOZET.
21. 09. 2010

Brekovo said:

Pitanje
Ako je ovo Srpska farma kako i pise u naslovu, KOLIKO ima Srba na ovoj farmi. Dali neko TOLIKO pise i prica o nasim ljudima koji su osvojili mnoge pohvale, medalje i priznanja u domenu :NAUKE,SPORTA, KULTURE......Gde je to ? Sva stampa pise da se neka tamo pevaljka UDAJE po ko zna koji put. SRAMOTA SRBIJO!I NIJE TACNO DA NAROD TO VOLI NEGO JE STICAJEM OKOLNOSTI PRINUDJEN DA TO CITA JER SE SAMO O TOME I PISE!
21. 09. 2010

vucko said:

farma 3
Neko napisa zar su usli zbog para ?PA zbog cega drugoga,nije mi jasno ,zasto bi inac eusli .Oni u proseku uzimaju 1000 evra nedeljno e moj prijatelju ati kolko uzimas nedeljno napisi da cujemo.
18. 09. 2010

NENSI said:

...
EKREM JEVRIC JE CRNOGORAC, ISLAMSKE VEROISPOVESTI!!!
17. 09. 2010

zmaj said:

...
Ekrem jeste lud ali je i takav uspio da se milioni "VAS PAMETNJAKOVIĆA" toliko interesuje za njegove ludorije.Kritikovati Ekrema mogu samo oni koi su puno puno luđi od njega i koi nikada u životu neće pokupiti SLAVU kao Ekrem.
17. 09. 2010

Kate said:

...
Pa vidite kolku e iskren i dobar covek! Kakva vrska ima negovata vera? Covekot e car !!!
17. 09. 2010

Zoja said:

Uzas!!!
Koje je nacionalnosti i veroispovesti pomenuta persona potpuno je nebitno. Covek je ocigledno intelektualno inferioran (debil).
17. 09. 2010
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop