subota, 18 april 2015 23:21

alt

Šou Pinkove Zvezde i Zvezde GrandaPinkove Zvezde
Marija Janković, Saša Katančić, Aleksandra Aleksić, Predrag Kostić i Garbijela Pejčev prošli su direktno u sledeći krug takmičanja.Borba u baražu izgledala je ovako: Između Maje Milošević i Aleksandre Đerić koje su pevale pesmu - Veseljak, prošla je Maja. Stiven Ibić i Enis Todić pevali su pesmu - Ko te ima taj te nema, a mesto u sledećem krugu zauzeo je Enis. Sonja Šćepanović i Rada Janevska nastupile su sa pesmom - Sudnji dan gde je trijumfovala Rada. Mlađan Tošović i Bogdan Jokić izveli su pesmu - Ove noći jedna žena kojom je Mlađan osigurao svoje mesto u četvrtom krugu. Emisiju su završilie Aleksandra Blagojević i Tamara Radmilović pesmom - Tako mlada i prošla je Aleksandra.


Get Adobe Flash player


Zvezde Granda
Direktno u narednu fazu takmičenja su se plasirali Biljana Marković, Petar Nisić, Azra Husarkić i Haris Berković.Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih petoro. Rame uz rame sa kolegama koji su prošli odmah iz baraža su im se pridružili i Marian Tirvi, Sandra Rešić, Alen Hasanović i Tamara Dragić.


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop