Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 19 januar 2011 16:00

Vesna Vukelić Vendi tvrdi da je Ekrem Jevrić stalno zove i govori joj da je voli!

 

 

 

 

Ljubavni trougao na relaciji Ekrem-Vendi-Igbala dobio je svoj nastavak. Nakon što je Jevriću zabranjeno da komunicira sa pevačicom, oglasila se ona koja tvrdi da je konstantno zove i ponavlja joj da je voli! Vendi kaže da je Ekrem zove i predlaže da naprave zajednički koncert u Beogradskoj areni!

 


- Tačno je da me zove i izvinjava se zbog svega što je pričao po izlasku sa farme. Govorio je da su novinari za sve krivi, da me i dalje voli i da će me uvek voleti. Sve što je u emisiji govorio bilo je da bi smirio Igbalu i zataškao stvari. Bilo mi je drago što je kada se javio bio onaj stari Ekrem i pričao je sa mnom baš kao i u „Farmi“. Predložio mi je da se vidimo kada se vrati iz Amerike i da se dogovorimo da održimo koncert u „Areni“. Videću se s njim, naravno - izjavila je Vendi za "Alo".

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2 > 

Nancy said:

...
Hahaha slatko me nasmeja ova Vendija boze ljudi ona i Ekrem da odrze koncert u Areni?!!! Ili je ovo izjavila pijana kao cep ili joj je "slava" udarila u glavu a mozda je i onaj magarac sa podignutim sto bi reko Ekrem "dikom" opicio po glavi pa zena bulazni pa ona ni sator na vasarima sirom Srbije ne moze da napuni.
21. 01. 2011

PIROMAN said:

...
VENDI---CARICE...
ISTINA JE DA SU SVI GLEDALI FARMU ZBOG LJUBAVI, NEKO ZBOG KACE I BANETA A NEKO ZBOG VENDI I EKREMA. U SVAKOM SLUCAJU PODIGLI SU REITING I farma je bila zanimljivija. Dok nije bilo Vendi sve je bilo svakodnevno, Vendi je sigurno zasluzila da joj daju dupli honorar jer nas je nasmejala zajedno sa Ekremom i sigurno ce ostati zapamceni kao jedinstveni svako na svoj nacin...
20. 01. 2011

уф said:

...
Дрво се ослања на дрво,човек на човека а во на вола !
20. 01. 2011

KITA said:

...
VENDI LAZE SVE I TO SVI ZNAJU FUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJ vendi
20. 01. 2011

Natali said:

Carica
Vendi je najbolja!!! Ubacite je u DVOR!!!
20. 01. 2011

zokapa said:

...
fufa misli da je nekom zanimljiva,izmislja lazi da bi se pojavljivala u medijima,a niko je ne zove
a za arenu me nasmeja hehehehehehe
20. 01. 2011

mei said:

...
Svi vi koji s****e za Ekrema i Vendi ste gledali farmu samo zbog njih dvoje, a iz svoje gluposti i nabedjenosti ste glasali za nekog drugog ko uopste nije bio zanimljiv.
Ekrem i Vendi svaka cast! A za Vendi jos vise. Protiv mogu da budu samo oni koji su bolesno ljubomorni i pakosni.
Bilo bi dobro da Vendi udje na dvor da svi zaneme....
20. 01. 2011

lili said:

...
Dve budale , bash si odgovaraju.
20. 01. 2011

Lele said:

...
SNILA BABA STO JOJ MILO BILO. E JADNA TI VENDI, PUKLA SI TI I TAMO I OVAMO. E KO JE SAD TVOJ NIVO, GDE TE ZOVU JADO DA GOSTUJES, E JADO DUPETOM TI ZATVORI VRATA SAMA SEBI ILI TO BESE TVOJA JEZICINA PODSETI NAS.
20. 01. 2011

EMA said:

...
Jadi kako je podmukla,Ekrem je zvao koliko i ja.Samo pali vatru da bi dobila malo na paznji.Brzo je svi zaboravise!Inace
ne komentarisem ali sad je stvarno preterala !!!
20. 01. 2011
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop