Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 11 maj 2011 20:26

Učesnice "Velikog brata" se mazile pred ostalim takmičarima u kući

 

 

 

Marijana Čvrljak očigledno ne može bez seksa! Posle Nemeša i još nekoliko muškaraca u kući sa kojima je pokušala nešto, ona je završila u akciji sa Sorajom! Pre svega toga je rekla da ne želi da skine svoju burmu:

 

 


- Znam da time vređam crkvu i brak, ali nosiću ga i dalje – rekla je Marijana Nemešu. On je podržao i rekao kako razume da prvo mora sa svojim suprugom da porazgovara o svemu što se događalo u kući.

 

 

A onda se bacila na Soraju! Mazila ju je po kosi i nežno gledala, a Crnogorki se to svidelo pa su zajedno provocirale stanare koji su ih sve vreme posmatrali. Nakon akcije opet joj je proradila savest pa se setila kako svojim ponašanjem šteti celoj svojoj porodici…

 

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki brat


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

mimi said:

...
Mislim da ove dve spodobe ipak zasluzuju da imaju svoju publiku. Valjda ce im neko ponuditi glavne uloge u nekom pornicu. Ocigledno je sta isticu kao svoje talente.
12. 05. 2011

Sajonara, dobar dan! said:

...
sajonara,dobar dan said:
meni se bas svidja Marijana, to je super mama, bas kao moja.
po meni losa mama je jelena karleusa i njena krmaca od majke.
ja sa njima imam rat i strelala bi obe a ova mi je super sta se.rete bre.

____________________________________________

Ios pokusaj kopiranja. Ako ti se svidja moj nik, dacu ti
12. 05. 2011

DERVENTA said:

KUJA
to je mama zvana krava fuj otjeraj đubre gsp.cvrljak svezi je za givikt i baci na dno mora da izumre klica
12. 05. 2011

sajonara,dobar dan said:

...
meni se bas svidja Marijana, to je super mama, bas kao moja.
po meni losa mama je jelena karleusa i njena krmaca od majke.
ja sa njima imam rat i strelala bi obe a ova mi je super sta se.rete bre.
12. 05. 2011

whynot said:

...
Kill the bitch!
12. 05. 2011

sonček said:

...
Šta reći a ne zaplakati,jadno dete pored ovakve nazovi majke!!!!!!!
12. 05. 2011

Anahi said:

...
Greote !!!
12. 05. 2011

Čvrljak Čvorak said:

Jadno dete!
Ova ženetina je nimfos i neko je grdno slagao da će imati seksa na pretek i time postati popularna u Šibeniku i ex-Jugi, koja je to d********a, nenormalna, jadno njeno dete, svi će kidisati na nju čim poodraste, kakva majka, takva ćerka!
12. 05. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop