Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 17 mart 2009 14:57
Supruga Edina Škorića ispričala kako joj je pozlilo na sopstvenom venčanjuUkućanka ove sezone "Velikog brata" koja ej prva uspela da se posvađa sa Jelenom Karleušom, ispričala je jutros incident koji joj se dogodio na venčanju sa odbojkašem Edinom Škorićem! Naime, ona se tog srećnog dana onesvestila dok je u crkvi čekala da je pop venča!

 

- Nisam doručkovala na dan venčanja. Kada smo ušli u crkvu, bilo mi je muka, pogotovo kada sam osetila onaj jak miris u crkvi. U jednom trenutku sam se onesvestila i pala na pod. Na sreću, osvestila sam se za samo nekoliko minuta i nastavili smo sa ceremonijom. Zamolila sam popa da to obavi što pre da mi ne bi ponovo pozlilo - ispričala je Ivana Škorić.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2 > 

aa said:

...
ok je ivana,ali najbolji su gru i tijana!!
27. 03. 2009

zoran 2 said:

...
ZENA JE O. K. NEMA SHTA DA SE KAZE LOSHE ZA NJU. SVAKA REC JOJ JE NA SVOME MESTU A PONASHANJE SE PODRAZUMEVA DA JE ZA 10 SVAKA CAST IVANA.
23. 03. 2009

zoran 2 said:

...
OSTAVITE SE GLUPOSTI, I NE SPOMINJITE , BILO CRKVU ILI DJAMIJU U KONTEKSTU SHALE, DA NE KAZEM ZEZANJA I JEDNA I DRUGA SU SVETINJE. PAZITE SE ,VIDI ONAJ ODOZGO SVE.
19. 03. 2009

bla bla bla said:

...
mozda joj je ostao u navici izraz crkva a ne dzamija! hahahaha....
19. 03. 2009

iskrena said:

...
LEPUSKASTA ZENA
19. 03. 2009

zoran 2 said:

...
VRLO JE SLATKA ,I IMA NEKI POSEBAN SHARM. PRAVA DAMA.
19. 03. 2009

blla xxx said:

...
slatka ivana
19. 03. 2009

slavicica said:

...
ma idi begaj
18. 03. 2009

mala said:

...
nedaj se ivana,pametna i jaka si ti zena,a svaka cast za ono sa karleusom,pokazala si ono sto su mnog trebali da vide,kako jeca ima nizak koeficent inteligencije,i da je vole samo oni koji su na toj skali,kao ona,.da je drustvena i da voli prijaelje imala bi ih nebi se druzila samo sa svojom mamom..
18. 03. 2009

strale said:

...
gusko jedna ne kaze se pop vec svestenik.curko jedna gresna si pa si se zato onesvestila.djavo bezi od mirisa tamjana.hehe
18. 03. 2009
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop