Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 05 april 2013 22:42

Posle avanture sa Avom kaskader na sve načine pokušava da smuva Soraju!

 

 

Kaskader Uroš Ćertić više očigledno ne zna gde udara! Posle kratke avature sa Avom sada se fokusirao na Soraju, od koje se bukvalno ne odvaja. Da stvar bude gora, sve vreme pominje kako ima devojku van kuće sa kojom je u ozbiljnoj vezi. Ostaje nejasno kako je uspeo da samo mesec dana posle raskida sa Sanjom Dimitrijević ima ozbiljnu vezu sa nekom drugom devojkom!

 

 

Dok se starleta tuširala, Uroš je upao u kabinu i počeo da je vaćari. U tome mu se pridružio i Željko, koji joj je otimao tuš. Inače, poslednjih dana se Uroš ne odvaja od Sare i stalno se trudi da joj se približi. Istovremeno, Ava je veoma nesrećna i često plače, dok je ostali ukućani teše.


Sve najnovije vesti u vezi "Velikog brata" pratite na sajtu Veliki Brat


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

sorajka said:

...
taj bi napao i muvu u letu
06. 04. 2013

dzordz-i-no said:

...
uros voli džordana više nego hleba da jede
06. 04. 2013

m.i m. said:

...
...uros ima zamisljenu devojku vani,a pun je steroida pa mu mozak ne radi...mislim da je trznuo na soraju ali mislim da nema sanse...to mu je jedini nacin da ostane duze,nema sta drugo da ponudi osim muvanja devojaka...
06. 04. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop