Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 30 april 2013 20:31

Starlete dobile najviše glasova na prvim javnim nominacijima.

 

 

"Veliki brat" je priredio ukućanima iznenađenje u vidu javnih nominacija! Oni su dobili zadatak da osobi koju nominuju zafrljače tortu u lice! U tom zadatku je zamalo došlo do fizičkog obračuna između Maje Nikolić i Soraje. Pevačica je tako jako zabila starleti tortu u lice da joj je potekla krv iz nosa. U konačnom zbiru najviše glasova su osvojile Ava i Soraja.

 

Nije poznato da li će samo njih dve biti nominovane ili će im VB priključiti još nekog ukućanina. Zanimljivo je da je Željko nominovao svog brata Žarka:

-Žarko mi je brat i volim da mu zagorčavam život. Neka shvati da sam ja uvek iznad njega - rekao je on.

Sledeće izbacivanje je 2. maja, a veliko finale u ponedeljak.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (10)add comment

milos said:

sta reci
soraja proteze plasticno dupe i plasticne sise i da ne nabrajam kad je sva plasticna ,misli da smo ludi i da cemo povjerovati u njenu laznu finocu.
04. 05. 2013

ana said:

eee
soraja bre lasticna kuja ,izigrava finocu .ko je lud nek glasa
04. 05. 2013

m.i m. said:

...
...soraja folira i glumi finocu,moze folirati kad traje 6 sedmica veliki brat,ava je cura koja ima ozbiljan poremecaj licnosti i zalosno je sto su njeni roditelji podstakli nju da dodje i radi budalu od sebe...ja mislim da prva treba da ispadne aneta koja je totalno osoba bez ikakvog stava..
01. 05. 2013

LADY GAGA said:

...
Soraja je stvorenje za koje je pretila opasnost da vam u jednom trenutku postane čak i simpatična.
A onda se ispod svog tog silikona pojavila Prava Sarita, i nagovestila da iako je zvanično studentica psihologije, pre će biti da je primerak na kome se studenti uče.
Jer Sara je persona (non grata......) pored koje su mnogi Jaganjci utihnuli.
Dakle, Sirota Soraja Sa Licem Podbulog Zmaja i srcem kal*drmuše je u jednom trenutku zaboravila da jer plaćena (debelo) da odglumi smernu devojčicu napaćene duše, srca, bubrega i ostalih unutarnjih džigerica, koju je život i priključenija očvrsnuo.
Naročito u predjelu grudobrana.
Pa je izvršila atak šlagiranog tipa na milu nam Maju Nikolić,budućeg pobednika Velikog Brata.
Zato će Soraja da ode, šta više da odleprša, jer je mogla da bude primer,
a postala je samo Ava.......
01. 05. 2013

LADY GAGA said:

...
Vendi je još i Bože pomozi.....
Bar je inteligentna,
u pojedinim momentima.
Naročito kad ćuti,i ne davi okolinu
traktatima o poštenju, jer ko o čemu,
qrwa o skraćenju vojnog roka.....valjda......ili tako nekako........., pa kad počne da ga gusla, vama dođe da bacite Peglu.

Ali ona Soraya Demai,što je to
ka*menjarka, čudo jedno.
Ona vam je varijanta Ave Sumanute, samo na lekićima za smirenje.
Ako ste i mislili da ova studira Psihologiju, od sinoć znato da Psihologiju studiraju na njoj.
Jer Soraji se na onom oteklom licu vidi da su u njenom prisustvu Mnogi Jaganjci Utihnuli......

I zato Srbija glasa za Maju Nikolić.

Jer,iako je Maja odvaljena do kraja, bolje je biti i Maja nego s*ponzoruša Soraya.
01. 05. 2013

LADY+GAGA said:

...
POBEĐUJE SRPKINJA MAJA NIKOLIĆ,

A U GOWN.ARNIK ODLAZE ŠIPTARSKA SPONZORUŠA SORAJA

I

RVATSKA PROSTITUTKA AVA.
01. 05. 2013

xz said:

...
Soraja je samo skupa izoperisana prostitutka,a tu prodaje neku finocu,cak je izjavila da ona daje mladima lep primer!Jadni mladi,ako ce neka starleta da im bude primer!
30. 04. 2013

MINA said:

NAPRED SARA
SARA JE MAJI SAMO VRATILA ONO STO JE ZASLUZILA JA TU NE VIDIM PROBLEM A OVA GLUPACA AVA JE TREBALO DA LETI ODAVNO SELJANKA ISKOMPLEKSIRANA A NASA SARA TREBA DA IDE DO KRAJA!
30. 04. 2013

SARA said:

SORAJA DO POBEDE
LJUDI OVA DEBILKA AVA JE TREBALO DAVNO DA LETI NAPOLJE GLUPA JE ISFOLIRANA HISTERICNA I ISKOMPLEKSIRANA! SORAJA JE LEPA I MNOGO PAMETNIJA OD KVAZJEG LISCA CIJI JE IQ MOZDA 50 I OVA KRMACA AVA JE TOLIKO LJUBOMORNA NA SORAJU ZATO STO POSEDUJE KVALITETE KOJE KVAZJI LISAC NIKAD NECE IMATI I ZATO STO SU SE NASA DIVNA SLATKA SORAJA I ZELJKO SMUVALI!
30. 04. 2013

LADY GAGA said:

...
DIVNO!

DVE KOZE KOJE JE DAVNO TREBALO NAGUZ.ITI.
30. 04. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop