Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 12 februar 2011 13:46

Saša Ćurčić fizički nasrnuo na repera Grua tokom žurke u "Parovima"!

 

 

 

Tokom žurke u rijaliti programu "Parovi" dođlo je do žestoke tuče između Đanija Ćurčića i Dalibora Andonova Grua! Sve je počelo kada se Đani napio i počeo da vređa zvanice koje su se pojavile na velikoj žurci, koju je organizovala gazdarica vile. Bivši fudbaler je prvo pokušao da fizički nasrne na Čedu Čvorka, međutim, ovaj ga je iskulirao.

 

 

Onda je počeo verbalno da napada Grua, što reper više nije hteo da trpi, pa su počeli žestoko da se svađaju. U sledećem trenutku szu Đani i Gru bili na gomili i tukli se po kući. Reper je u jednom trenutku naleteo na zid i povredio se, i tada je prekinuta ova scena. Za sada se ne zna da li će Ćurčić biti kažnjen zbog fizičkog napada.

 

 

Sve najnovije vesti na sajtu Parovi


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (31)add comment
 1 2 3 4 > 

Jovanchoj said:

...
Dobi gru-ja po pi..i,Djani je kralj,samo da mu vadute mozete indijanci ! :D
15. 02. 2011

iki said:

sramota
i pored ovakvih scena ocekujemo da nam deca budu normalna sramota i sasa je neki vip klosar obican dripac koji nema nista
13. 02. 2011

tigar said:

...
kakva drzava takvi i vipovci i mi hocemo u evropu??!!mi nismo ni za africku uniju.
13. 02. 2011

Jaga said:

...
Ljudi smirite strasti, smanjite dozivljaj. Nemoj te da prijetite nikome jer ne znate sta vas ceka u zivotu. To sto je bilo medu njima nek sami raciste.
Samo kritikujem reziju sto je fokusirala kamere na Curcica, pored ostalih ukucana i gostiju. Mogli su to da izbjegnu da gledaoci ne gledaju.
Moje misljenje, da bi gledanost bila veca ubacili su Curcica. Ali u stvarnom svijetu jet seta, ima jos i gori dogadaja,kao naprimjer sta se izdogadalo Zeljku Mitrovicu.
Ovo sto se desilo je beba u povoju.
Zato molim fanofe sa jedne i druge strane da se smire, da ne pljuju jedan na drugoga. Ovo je samo shou, a mi gledaoci mozemo da gledamo ili ne gledamo.
13. 02. 2011

Zagorele su vama svima keve. said:

Mnogo ste retardirani
Zelim vam svu srecu u zivotu da prebrodite svu tu glupost.
13. 02. 2011

crna ruka said:

...
GRU KEBACU TI DETE NA TVOM GROBU.VIDIMO SE U GRADU DECKO
13. 02. 2011

chico said:

...
udri DJANI,kao ZAGOR,DUH SA SEKIROM!
13. 02. 2011

kvisko said:

...
Djani smrdina, jedna ljigava, ludak, sto ga ne biju svi!!!! A i ovebudale ostavile ga u parovima, pa ko je ovde lud, smrdine su svi!!!
13. 02. 2011

UDRI KLOSARA said:

...
UDRI GA! MAMU MU J.E.B.E.M!!
13. 02. 2011

mischa said:

...
Ma ko je bre ovaj Djani smrdina jedna ljigava!!! svako je budala ko njega zarezuje. klosar obicni!
13. 02. 2011
 1 2 3 4 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop