Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 26 jun 2010 16:36

Krivična prijava protiv autora serije "Šesto čulo" zbog neisplaćenih honorara!

 

 

 

 

 

Beogradska policija prikuplja podatke o tome da li je Tihomir Arsić, poznati glumac i producent serije "Šesto čulo“, prevario petnaestak članova ekipe ove serije, tako što je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist veću dva miliona dinara, pišu "Večernje novosti“. U krivičnoj prijavi navodi se da su scenografi, režiseri i njihovi asistenti, direktori fotografije, šminkeri, tonci i kamermani bili angažovani na snimanju 12 epizoda ove serije koja se emituje na TV Pink.

 

 

 

Prema dogovoru, ekipa je trebalo da do kraja januara dobije sve honorare, ali to se nije dogodilo. Nekima su isplaćene prva i druga rata, nekima čak i treća, ali sve to nije ni polovina dogovorenog iznosa. Izostali su, kako se navodi, i porez i doprinosi. Tihomir Arsić je dolazio na dogovore sa zaposlenima i obećavao da će im isplatiti sve novčane obaveze, pravdajući se da mu treba novac za produciranje, da ni njemu nisu isplatili sve u potpunosti, navodi ovaj list.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (11)add comment
 1 2 > 

anja n. said:

ccc
serija je extra glupa i dosadna!!!
01. 07. 2010

jjj said:

...
zar neko gleda onu njegovu glupu emisiju!?
29. 06. 2010

drugari said:

...
Svakom po zasluzi...ali taj je prevario mnoge do sada...nadam se da mu je ovo poslednje! Pa sad neka se i drugi njemu slicni zapitaju na koji ce nacin dalje... :) mislim da mu je pametnije da odluci da zavrsi samo u zatvoru!
drugari se raduju!
28. 06. 2010

kralj said:

konacno
NADAL tebi svaka cast na sumnjicavosti ali ovo sto je napisano je istina, i jos je gore od toga.... Mogu samo da kazem KONACNO!!!!!
28. 06. 2010

zmaj said:

...
Pa ovaj dzukac je vise puta promenio stranku, nego gace u svom zivotu.
27. 06. 2010

NADAL! said:

nije istina
Ne padajte na naslove, jedva čekate neki ružan naslov pa da pljujete po ljudima.A pritom neznate zašto to radite jer neznate istinu. Čovek je genije i kao producent i kao glumac. Sve čestitke za BALCANPOL. ŽELIM TI SVU SREĆU!!!!
26. 06. 2010

TV MANIJAK said:

Lopuža!
Znam ga ja - to je lopuža, primitivac i pokvarenjak. Ona Bilja se spasila od tog nasilnika, na sreću njenu...
26. 06. 2010

dog said:

Aahaa
Sad znam ko je stvarno ubio Božu iz Balkanpola
26. 06. 2010

SASA SD said:

PROPALI GLUMAC
MA , NJEGA JE BILJA KRSTIC I OSTAVILA ZATO STO JE GAD I TUKAO JU JE POVRH SVEGA ...LUZER KOJI CE UVEK IMATI IDEJE..." PAJO, PAJO , IMAM IDEJU ..." AHAHHAHAHAA
26. 06. 2010

puf said:

...
Cudo kako su ovi Kostunicini svi isti."Veliki"glumac i jos "veci"politicar.TUGA
26. 06. 2010
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop