ponedeljak, 27 oktobar 2008 19:57

"Survivor Srbija" je počeo, posle iznenađujućeg početka, najstariji takmičar je ispao.

 

Prva epizoda je započela naracijom crnogorskog glumca i voditelja "Survivor Srbija" Andrije Miloševića i to čistom ekavicom, kako ga još nismo čuli. Takmičari su se pojavili na brodu, gde im je priređen koktel dobrodošlice. Nakon kraćeg uživanja na brod dolazi i domaćin programa Andrija Milošević i zapovedničkim glasom pozdravlja sve takmičare i daje im do znanja ih čeka brodolom i da jedan od njih neće preživeti isti.


Prvi zadatak im je bio da sa broda skoče u more i da plivaju do obale gde ih čekaju amajlije koje im garantuju život na ostrvu, ali ima samo 20 amajlija za 22 takmičara. Poslednjih dvoje koji su stigli su  Miodrag Jovanović, kome u profilu stoji da može da prepliva Dunav i bivša Miss Bosne i Hercegovine Slobodanka Tošić. Zatim je Andrija objasnio da će jedan od njih dvoje da završe svoje učešće, to jest neće preživeti, a to će biti ko ne stigne do poslednje amajlije koja se nalazi u moru. Još jedna caka je bila to što su Miodrag i Slobodanka mogli da biraju nekog od takmičara da pliva u mesto njih, što je misica iskoristila i izabrala Ognjena Janevskog, a Miodrag je ko travi džentlmen plivao sam za svoju čast i naravno izgubio.

-Ognjen je moj heroj, tek sam došla, otkud znam, možda će se nešto i desiti - rekla je presrećna Slobodanka.

Ostatak dana takmičari su proveli praveći kamp i spremajući se za sve izazove koji im predstoje.

Sve najnovije vesti, slike i video snimke o "Survivor Srbija" možete naći na sajtu
www.survivor-srbija.com
 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop