Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 27 avgust 2009 18:46

Junaci serije "Ranjeni Orao" Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić primili nagradu u Nišu!

 

 

 

Tradicionalna nagrada "Ona i on" za glumački par godine uručena je u sredu uveče u Nišu. Laureati su Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić za uloge u tv seriji "Ranjeni orao". Oni su ujedno proglašeni i za glumački par godine, a dodeli priznanja prisustvovale su njihove brojne kolege.

 

 

Zanimljivo je da je ovo prvi javni nastup poznate glumice od kada je ostala trudna sa svojim suprugom i kolegom Vojinom Ćetkovićem. Iako su već gotovo svi mediji objavili da će pomenuti par za nekoliko meseci postati roditelji, oni to još uvek nisu potvrdili. Ipak, Slobodin stomak govori više od bilo čije reči...

Foto: Fonet

Get Adobe Flash player

Pamela Anderson se prošetala Crnom Gorom, izazvala je pažnju za koju je i bila plaćena. Po povratku u svoju prikolicu u kojoj živi dok joj se renovira kuća, slikala se na Aerodromu "Nikola Tesla" i iskoristila priliku da razgovara sa predstavnicima organizacija za zaštitu životinja.
Tada joj je prišao i Prljavi inspektor Blaža, fino se predstavio, slikao se i predao joj nekoliko poklona. Dao joj je  svoj CD sa pesmom "Lepa si Pamela", teglu ajvara i buket cveća. Plavuša je primila poklone sa osmehom, a svojom majicom sa natpisom "Zli ljudi nose krzno" je pokušala da skrene pažnju na zaštitu životinja.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

e4rere said:

...
Prelepi ste
17. 11. 2009

BRANKA>>BIJELJINA>>>>>> said:

VOJINE TO JE PRAVA ZENA
CESTITAM SLOBODI I BOSILJCICU A VOJINU ISLOBODI ZELIM SVE NAJLEPSE U ZIVOTU
28. 08. 2009

BRANKKA said:

BRAVO ZA VAS
CESTITAM VAM ZASLUZILI STE
28. 08. 2009

malecka said:

...
prelepi!
28. 08. 2009

DeNiro said:

...
EeEeJj SuPeR StE!!!!!!!!!!-PrElEpI sTe-.......:****)
28. 08. 2009

VICTOR said:

...
PRELEP SU PAR,MA NAJLEPSI,MADA JE LEP PAR I SA VOJINOM CETKOVICEM
27. 08. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop