petak, 19 februar 2010 16:53

Saša Popović

Producenti "Pinka" pregovaraju sa direktorom "Grand Produkcije" o njegovom ulasku na imanje.

 

 

 

 

Druga sezona "Farme", koja počinje 13. marta mogla bi da ugosti direktora "Granda" Sašu Popovića, piše današnji "Press". Verovatno niko ne može da zamisli koji bi bio njegov motiv za ulazak, osim možda lične satisfakcije ili želje da se odmori od stresnog života. Jedno je sigurno da, ako uđe, napraviće odličan šou.

 

 

- U poslednja tri dana organizatori intenzivno pregovaraju sa Sašom da se pojavi u Pinkovom šouu. Kad su ga prvi put pozvali, Popović se samo nasmejao njihovoj ponudi i ljubazno ih odbio, rekavši da ne može da ostavi „Grand" na cedilu. Međutim, njegova supruga Suzana Jovanović i prijatelj i producent Žika Jakšić ubedili su ga da nema razloga za brigu i da će „Grand" zapravo profitirati ako prihvati ponudu - rekao je izvor "Pressa"

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (16)add comment
 1 2 > 

Mileva said:

Farma
Ovo je zaista nevjerovatno,užasno, odvratno. Šta Saša hoće. Ko mu daje za pravo da poziva Nemanjine i Milenine roditelje u studio. Zar treba da zavadi porodice kao što su zavadili i Milenu i Nemanju. Zašto Saša ne dovede svoje bivše pa da malo popriča sa njima i zašto su se rezveli, kako su vodili ljubav, koliko je puta prevario svoju ženu , gdje ljubi svoje žene itd. Sramota. Čudi me i od Fahrete Živojinović da to dozvoljava. Ako Grand nema ništa sa farmom zašto se petljaju i o tome raspravljaju. Da sam na Sašinom mjestu nikad se više ne bi pojavila na TV i dalje se srozavala( ako može više).
10. 05. 2010

sonja said:

S R A M O T A
na farmu treba da udje Saša ali samo sa ženom pa da vidi kako je Nemanji i Mileni. Naravo trebalo bi da uđu i njihovi bivši supružnici. Ne branim Nemanju i Milenu i njihovo ponašanje ali oni su žrtve ovog šoa a sad još pozivaju i roditelje pa to zaista nema komentara. To je bruka, to više nije šou. To sve govori o samom Saši da je jedna obična tračara,umišljena šuplja glava. Sramota. Zar on misli da je dostojan da razgovara sa njihovim roditeljima.Sramota, pa nisu njihovi Grandovi odnosno Sašini robovi, niti su potpisali ugovore.Sramota. Saša umislio da je svemogući pa može da upravlja svačijim životom.Treba da se stidi svojih godina.
10. 05. 2010

una said:

ss
kakav je ovo retardinjo.....kako ga sramota nioje..isto je kao neka stara olinjala babetina. a misli da je mnogo dobar frajer. a neka udje na farmu jer je farmer pravi...samo bi odmah njega trebalo u stalu smjestiti da spava, jer nije on za nista drugo...pi
11. 03. 2010

li said:

o
to bi bilo odlicno pa da avidimo i njih malo sa kravama i ostalim zivotinjama na farmi
01. 03. 2010

Petra said:

...
Ako, neka uđe i on pa da vidi kako je kada te neko zavitlava...Neka se i on obruka kao Kakana, Viktorija...Era, Bora...
20. 02. 2010

NBGBC said:

...
Eto, to je kapitalizam! Imaju novac i moć, mogu da prave šou programe, da učestvuju u njima, mogu da rade šta požele!
20. 02. 2010

zvrkiiiiiiiiiiiiiiiiii said:

...
eeeeeeee grand ce se srusi ako udje na farmu!!!!! hahahahahahah
20. 02. 2010

putokaz said:

sve je moguće
JADNA JE ZEMLJA I NAROD, GDE SE OČEKUJE DA LIK POPUT SAŠE POPVIĆA, DONESE GLEDANOST NA TELEVIZIJI?! ON JE ČOVEK SA ODVRATNIM PONAŠANJEM I IZGLEDOM!
20. 02. 2010

dr@gic@ said:

nothing
Sta vrijedjate covjeka sram da vas bude....on je kralj...sale samo naprijed.....ti se ne moyes porediti ni sa kim....ti si kralj
20. 02. 2010

nesa said:

sasa popovic
sasa popovic treba da udje u farmu i da radi najteze poslove i ako pobedi da ode bez dinara
20. 02. 2010
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop