Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 16 novembar 2010 17:30

Pevačica Sanja Stojanović demantovala da je imala seks na imanju sa Bakijem Đoganijem!

 

 


Izbačena farmerka Sanja Stojanović kaže da nije istina ono o čemu se pričalo na imanju, da je imala seks sa Bakijem Đoganijem u seniku! Ona je istakla da ona nije ta ženska osoba sa kojom je denser vodio ljubav u Lisoviću i posle se time hvalio pred kamerama.

 

 

- Bilo mi je smešno kada sam to čula, jer zaista cela priča nema veze sa mnom. Ni sa kim nisam bila, imam muža i dete. Smatram da je sramno to što je bilo ko pomislio da se radi o meni - rekla je Sanja po izlasku iz šou programa. Još uvek nije otkriveno sa kojom je to farmerkom Baki imao seks.

 


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

pejic said:

...
Sanjice pa sto ima veze sto imas muza i dete ti to veoma dobro i strucno radis. Pa da nisi dobra u tome ne bi snimila porno film a sad odjednom si toliko postena da ostale k***e nemogu od tebe da dodju na red
18. 11. 2010

SONI said:

...
zorana je navalila na vendi ko smrt na babu zorana je jako sujetna i smesna folira se ceo zivot i glumata
17. 11. 2010

pristina said:

farma forum
iskomleksirani robijas
17. 11. 2010

Banjalučanka said:

...
Nije ni Zorana takvo nevinašce , vidjeli smo taj klan Peja , Zorana , Bata , Baki,Limenko,Jovana koja sluša Zoranu tako je i postavila sluge , Natalija sada im se pridružila i zlata napolje svi. Kaća i Bane su najbolji , ostali su tako tako mada nepodržavam ni Vendino ponašanje ali više nju provociraju nego što ona provocira , da i Stefan je supr lik i Cobe ta četvorka do finala zajedno sa Marijanom.
Marijan , Kaća, Cobe , Bane i Stefan
17. 11. 2010

AAAAAAAAAAA said:

...
Ja bih te kresnuo bez problema kad god zelis
16. 11. 2010

:) said:

...
Jes, sluga je ona d****a Vendi. Ljudi, ako ste pametni i imate makar malo normalan sistem vrednosti, glasajmo svi protiv nje. Jos je sad Zorani nabacila na nos kako ona ima dete, insinuacije sramotne na Zoranin racun. Sta ako je Zorana sterilna, takvim ljudima se ne treba na takav nacin rugati. E to moze samo zla osoba.
16. 11. 2010

dadi said:

...
sa jasminom zna se...svi iz vendinog klana ga ne podnose a ona ...javno rekla da joj ne smeta.čudno!
16. 11. 2010

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop