ponedeljak, 02 april 2018 07:30

alt

Poslušajte obe pesme, pa procenite samiFranka Batelić predstavljaće Hrvatsku na pesmi "Evrovizije" sa pesmom "Crazy", međutim, stigle su i optužbe da je ova pesma navodno plagijat. Bar tako tvrdi rumunski muzičar Guez.

- Ok, ovo sra*e postaje preglupo. Hrvatski evrovizijski tim laže. Ne postoji besplatna instrumentalna verzija. A mi smo s ovim projektom počeli 11. januara 2018. godine. Producent je prodao bit ili ga iznajmio dva puta. Prestanite da lažete o meni, Rumunija ne krade pesme od Hrvatske. Šaljem poljupce. I odje*ite s Evrosonga - naveo je on na Fejsbuku.

Menadžer Franke Batelić demantovao da se radi o plagijatu.

- Pesma "Crazy" je autorsko delo teama Karpo medija, na kojoj je, uz Branimira Mihaljevića, produkciju radio Denis Mevlja, poznat i pod umetničkim imenom Denzel Beats, a tekst i vokalne deonice radila je Franka. Na razvoju pesme, u saradnji s HRT-om, intenzivno se radi od decembra. Izvođač koji je iskoristio pesmu "Crazy" kao podlogu za svoju rep obradu potpisao je Denzel Beatsa (Denis Mevlja) - rekao je za Siniša Bevanda za Index.hr.

Poslušajte obe pesme, pa procenite sami.

Franka Batelić - "Crazy":Guez - "Ceea ce iubim":
Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop