subota, 04 jul 2009 13:51

Survivor

Ovih dana na novoj lokaciji na Filipinama kreće rad na popularnoj emisiji.

 

 

 

Televizija "Foks" u saradnji sa "Vision team" kreće sa snimanjem druge sezone "Survivor Srbija". Ove godine lokacija će biti na Filipinima. Za razliku od prošle godine kada su se takmičari nalazili na ostrvu, ovoga puta će se nalaziti na poluostrvu, na terenu koji je mnogo neprisutapčniji, suroviji, ali i lepši.

 

 

Nova sezona će se pored dosadašnjih zemalja, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, prikazivati i u Sloveniji. Za put na Filipine prijavilo se preko 15 000 kandidata, aliće otputovati samo njih 22. Voditelj će, iako se nagađalo o nekim drugim imenima, ponovo biti Andrija Milošević.

 

- Nedostajaće mi kompjuter, knjige, lekovi, MP3 plejer... Prošle godine sam nosio dva kofera s uglavnom nepotrebnim stvarima, ovog puta biću malo pametniji i usredsrediti se na ono što je tamo najpotrebnije, a to je donji veš - kaže Milošević za Alo.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Petar Ninic said:

Teska zabluda
Ljudi,ljubitelji puanjtovanja,avanture,adrenalina pravi tamicari koji ste se verovatno prijavili za ovaj dogadjaj tesko se obmanuti i prevareni,prosli reality show je bio takva sramota sto zbog toga sto su ljudi ulazili preko babe i striceva sto zbog totalnog smora u plemenu!!!najveci izazov je bio izbaciti jednog isfrustriranog idiota i jednu baba seru...dal je moguce da od nas 20-ak drugara koji smo poslali prijavu a naglasavam da smo svi drugacijeg mentaliteta izgleda nivoa obrazovanja i zanimanja...da ni jednog od nas nisu pozvali bar na taj prvi krug kvalikacija ili razgovor...znaci sramota !!! Sramota da bog da vam rejting opao za 500% od lene...sto znaci nemate nikoga dleda tu splacinu maminih tatinih sinova,sponzorusica i zgubidana zeljni slave i malo reklame...Xaxaxa
15. 07. 2009

Mila said:

...
hahahha?
06. 07. 2009

Nadjenka said:

...
Pa bez donjeg vesa uvek si prljav. Zar to nisi znao?
06. 07. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop