Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 10 septembar 2010 19:01

Poznati voditelj se spremio za treću sezonu "Farme" i kupio nekoliko kutija kurtona.

 

 

 

 

 

Voditelj Zoran Pejić Peja uslikan je dok je kupovao kondome pred odlazak u karantin! Ne želeći da bilo šta prepusti slučaju, Peja se pred ulazak u karantin snabdeo prezervativima koje će poneti na seosko imanje u Lisovićima. Kako piše "Alo", da je Pejić o svemu vodio računa govori i to da su se na spisku našli i kondomi, ukoliko na farmi pronađe odgovarajuću osobu.

 

 


- Priznajem, živ sam čovek i seks mi je veoma važan. Razmišljao sam o tome šta ako na farmi dođe do seksa, a partnerka mi kaže: 'Ne možemo, nemamo kondome'. E, u tom slučaju će Peja da izvadi iz džepa kutiju prezervativa i kaže: 'Ne brini, sestro, mislio sam ja o svemu'. Šalu na stranu, mislim da tu nema ništa loše, jer je to znak da vodim računa o svom zdravlju - kaže Peja.

Foto: Alo

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

Catalyst said:

...
Peja jebac !!!
11. 09. 2010

dd said:

...
Kresace on sam sebe u d..e ,zali boze sve gore od gorega.
11. 09. 2010

Nancy said:

...
Bravo Pejo ima koze i ovce da se obraduju. Peja ce da ih krese sa sve kondomima, kakva reklama za dureks.
10. 09. 2010
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop