sreda, 19 januar 2011 16:05

Poznati glumac po nalogu produkcije izazvao svađu sa svojom suprugom Srnom Lango!

 

 

 

 

 

Irfan Mensur jedobio specijalan zadatak u rijaliti programu "Parovi", da iscenira svađu sa svojom suprugom Srnom Lango! On je rekao da mu je dosta svega i da hoće napolje, što ga je kasnije koštalo svađe sa ženom! Ovako je tekao njihov razgovor:

- Više ne mogu da odgovaram onome što se od nas traži. Sve je postalo neumereno! Imamo više obaveza nego što smo očekivali. Lomatam se ceo dan, igramo se, ali ne mogu više da izdržim ovaj tempo - govorio je glumac.

 

 


- Stvarno želim da izađem odavde. Mislio sam da mogu da izdržim, ali eto, pokazalo se da ne mogu. Ne stižem ni da se istuširam od obaveza - dodao je.

Srna Lango, koja mu je već ranije u bračnom savetovalištu rekla da sve teže podnosi zatvoreni prostor, to je dočekala kao signal da iznese svoje mišljenje.
- Apsolutno se slažem sa Irfanom. Želim ovo da vam kažem jer sam uvek bila iskrena i želim da tako odem odavde - rekla je Srna.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Parovi


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

bebili said:

...
ma dajte ljudi kakve su ovo poruke ma ovom paru Srni i IRFANU SE NEMA STA NI DODATI NI ODUZETI MNOGO SU DOBRI I DIVIM SE NJIMA ,MA MUSLIMAN KAKVE VEZE STO JE MUSLIMAN AKO JE DOBAR COVEK MOZE BITI NEZNAM KO,JA SAM SRPKINJA A VOLIM SVE NARODE...
25. 01. 2011

DZORDZ-I-NO said:

...
IRFAN JE UVEK VOLEO SRBIJU I SRPKINJE I ZNAO GDE ZIVI.KOME SMETA MUSLIMAN KOJI VOLI SRBIJU I PRIZNAJE JE ZA SVOJU OTADZBINU.N I K O M E...A KOME SE MOLI TO JE NJEGOVA STVAR.TAKO BI TREBALI SVI DA MISLE ALI NA ZALOST HOCE DA PRISVOJE POJEDINI I OTKINU DELOVE TELA MOJOJ JEDINOJ I NAJLEPSOJ SRBIJI.
25. 01. 2011

severina said:

...
ova yorica je nadareno glupa osoba ona nekom priča da li u nečijoj vezi postoje emocije a pitam se kakva je njena veza sa onim milošem a jedino što zna je da vrcka i to joj je nrvidjen uspeh a zlobna je i loša osoba ogovara a onaj mladež je simbol svih veštica tako je i njen zloba na nivou jadna je ona model listovi ko stubovi nosina zubi oćajni i ona je kao jet set pa kako onda niko nije ćuo za nju a ovde smo je upoznali kao osobu koja najviše psuje i ogovara e tu je doktorirala kompleksašica teška gadno je i nevideti a kamoli videti
21. 01. 2011

maki m said:

...
Parovi su odlični. Imaju zanimljive i kreativne zadatke. Srna je fantastična. Obuzme me seta za enkim mojim ljubavima kad vidim koliko i na koji način se Irfan i Srna vole
20. 01. 2011

Musa said:

ZA O RUK
I ja ti O Ruk mamicu nataknem.Cisti da vidim kako nacionlisticka mamica podnosi obrezane. Ha ha ha ha
20. 01. 2011

klempo said:

...
"O RUK" obrezana muslimancina ti malo mamu yebe :D
20. 01. 2011

O RUK said:

...
NESHVATLJIVO MI JE DA TAKO LEPA ŽENA KAO DUNJA LANGO RODI TAKO RUŽNO DETE - PA SRNA BI SE PRE MOGLA NAZVATI ŠIMPANZA. A ĐTA TEK REĆI O NJENOM BRAČNOM IZBORU, MATORA OBREZANA MUSLIMANČINA, I DOSADNI DEMAGOG I "PAMETNJAKOVIĆ"
20. 01. 2011

Lele said:

...
MA DIVNI SU I TO OBOJE. JESU STARIJE GENERACIJE ALI I PAMETNIJE. IMA SE STA INTELIGENTNO CUTI I PAMETNO NAUCITI OD OBOJE. MOJ RESPEKT OBOMA.
20. 01. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop