Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 05 januar 2012 13:19

Voditelj Dejan Stanković Kralj nazvao partnerku Mikija Jevremovića njegovom "švalerkom".

 

 

 

Čim je u šou "Parovi" ušao Dejan Stanković Kralj nastao je haos! On je prvo napao Bucku i tvrdio da je trudna sa njim, da bi potom uvredio partnerku Mikija Jevremovića. Predstavio se kao rođak vlasnika vile u kojoj boravi deset VIP parova i odmah počeo sa napadima. Uspeo je da iznervira Ljiljanu, Mikijevu partnerku, jer joj se sve vreme obraćao na pogrdan način:

 

 


- Vi ste švalerka, niste supruga, zar ne? - pitao je Dejan Ljiljanu Gajić, na šta je ona burno reagovala. Žena se toliko našla u čudu, da je kasnije i ona njega počela da vređa na sličan način: “Imate li roditelje? Imate? Šteta što oni od vas neće dobiti unuče!”, na šta je Kralj burno odreagovao:

- Ružno je da mladog čoveka poput mene pitate da li ima žive roditelje, uostalom, ne želim da razgovaram sa babom.

Sve najnovije vesti na sajtu Parovi
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2 > 

stokaa said:

...
Puna podrska kralju ,bez kralja ne valja!
08. 01. 2012

darko62 said:

...
lujka i idiot koji sluzi producentima da dignu gledanost
06. 01. 2012

Lolitina said:

...
Njegovo provociranje nimalo nije duhovito , niti deluje inteligentno !!!
On je jedan prostak , uzalud mu 100 fakulteta kad nema ni slifa , ni sarma , ni otmenosti, sto bi u ovim odvratnim Parovima trebalo biti !!!
U ovoj vrsti emisija moze biti zanimljivo i zabavno bez prostakluka !!!
06. 01. 2012

dinoOoo said:

...
Ovaj lik je prvak sveta.Prvo ima vise skole nego svi zajedno i vise mozga.Oni koji padaju na provokacije su talentovano glupi i ne mogu da shvatim da postavljaju pitanje o tome da je namerno ubacen a ljute se.Gospodjica Debelguza je mogla da slika sa njim zbog publiciteta a sada kao nesto se koprca.Ova baba koja to nema sumnje jeste uvredi se kada joj kaze Deki ali se ne uvredi kada joj unuce kaze.Ista je pogrdno sto joj je rekao da je svalerka narodski receno zena koja zivi nevencano sa nekim makar to u nekim selima ima znacenje.POSTIJI NAJLEPSA PRICA KOJU JE ISPRICAO SINOC ZA VECEROM A KOJU SVAKI NORMALAN COVEK RAZUME NA PRAVI NACIN SAMO FRUSTRIRANE BABE I LICEMERNE TO NE DOTICE.BABA NAPOLJE I ONA I ONI KITICI UBACITE SVET KOJI UME DA SE ZEZA I ZNA STA JE RIJALITI.
06. 01. 2012

... said:

...
PA DOBRO,SVAKO IMA SVOJE MUSLJENJE,A JA POSTUJEM SVACIJE PRAVO NA MISLJENJE. MENI SE TAJ LIK NE DOPADA,MISLIM DA S NJIM NESTO NIJE KAKO TREBA.ALI NARAVNO,IMA LJUDI KOJIMA SE ON DOPADA.I TO JE SASVIM OKEJ
06. 01. 2012

tesno said:

marko.saric@gmaol.com
Deki je super lik,zadatak mu je da provocira i to neke osobe. On ne provocira one koji nemaju puno putera na glavi.A ovoj Ljiljani je dobro sinoc rekao na nominacijama-kakva joj je unutrasnjost takva joj je i spoljasnost.
06. 01. 2012

svedok saradnik said:

...
kakva je ovo budala zeza se da ga neko nalema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06. 01. 2012

jagos said:

...
Alo Sabani sto se lozite,zar niste vise svatili da je to zadatak da zajebu badale kao vas.Dejan i sve oko njega je zadatak i namjestaljka kao i njegov program "luda Kuca"...Znaci i ovi sto vi mislite da su ljuti samo tako glume jer su svi na zadatku.Ne mogu da vjerujem da ima jos neko da ovo nije provalio...
06. 01. 2012

GAGA VRAČAR said:

...
brao lida ništa ne bi doda,sve g***ari
06. 01. 2012

vanja said:

...
mislim ponovo moram rći niđe veze najbolje je da ignorišu ovog dečka jer stvarno greota je dečko je umno poremećen ,treba žaliti ovakvog čoveka ccc užassssssssssssss
05. 01. 2012
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop