Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 03 jun 2010 17:29

Mileni Ćeranić i Nemanji Stevanoviću presudiće gledaoci u emisiji "Narod pita".

 

 

 

 

 

Saša Popović je odlučio da Nemanji Stevanoviću i Mileni Ćeranić presudi narod! Kako piše "Kurir", prvi čovek „Grand“ produkcije rešio je da nakon Farme organizuje javno glasanje u emisiji „Narod pita“, u kojoj će milionska publika imati priliku da putem SMS odgovori na jednostavno pitanje: Da li želite da Milena i Nemanja ostanu u "Grandu"?

 

 

 

Čim izađu sa "Farme", Ćeranići će se pojaviti u emisiji „Narod pita“, u kojoj će dobiti vreme da gledaocima objasne svoje ponašanje, nakon čega će završnu reč dati milionska publika SMS glasovima. S obzirom na to kakvo je raspoloženje naroda, nije teško zaključiti da će Milena i Nemanja leteti iz „Grand“ produkcije. Suspenzija će trajati godinu dana, nakon čega će im biti pružena druga šansa, navodi ovaj list.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (99)add comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›

caca said:

caca
Bas su dubrad nije im mesto tamo gde su bili...fuj...bljak
03. 08. 2010

GAGAC said:

...
UHHHHHHH DA DAJU ONI NEKOM OBJASNJENJE...PA BICE IM GLUPO KAO I DOSAD, KAO TESKO JE NJIMA, NE MOGU DA SE KRESU, JAKA IM VEZA KAD OPSTAJE SAMO SA TIM, A KAD TOGA NEMA PSUJU SE I PLJUJU...MA DAJTE BRE,KO CE TO DA PROGUTA.
ONI SU JEDNOSTAVNI TAKVI KAKVI SU, LOSI I TACKA. PORED TOGA SE NERADNICI KOJI SMATRAJU DA SU ZVEZDE, I SAMO UCESCEM U TAKMICENJU ZAVRSILE SVE, SAMO DA UBIRU NOVAC.
TAKODJE NPOSTUJU GRAND KOJI IH JE IZVUKAO IZ RUPA, PA I GUNUO NA FARMU DA ZA SPAVANJE DOBIJU PO 1000E NEDELJNO!
A I SMSOVIMA BI JOS MALO DA ZARADE.
MA MARS NAPOLJE SA FARME,A IZ GRANDA AKO IMATE OBRAZA IZACI CETE SAMI
09. 06. 2010

. said:

...
MILENE CERANIC -SALVETE RECNIK...... *A MILOSNE MAJKE CU DA VAM SE NA***EMSVIMA*.......J**ACU IM MAMU I TATU*.......*MOGU DA ME POLJUBE U DUPE*.....NEKJEDUg***a*.....*TI RETARDIRANA RETARDUSO*.......*MRS TIBRE....DEBILKUSO*....JE*EMLI TE U USTAJEDNO I DRUGO*....****EM LI JE U USTALICEMERNO*....P****A VAM MATERINA*....*STA DA JOJ KAZEM MAMUJOJJ**EM*......*MAJKE CU VAM SE NA***EMSVIMA*...........IMA JOS AL MI SEGADI....--------------------PA CEKAJ JEL TO RECNIK, STA JE OVO.....DNO DNA !!JAMOGU DA PSUJEM NISAM JAVNA LICNOST AL ONAJE OLOS KOGA NISAM SKORO VIDEO KAO IVECINA NAS KOJI SU TO VIDELI ISLUSALI!!! KOJI PROSTAKLUCI,PAKOSNI,ZLI,VULGARNI:PA TAKO NE PSUJU NI NAJGORI CIGANI BRE............ A STO SE NJENE ISKRENOSTITICE I O TOME SE ZNA!!!!LAZLJIVICA NAJGORE VRSTE , NULA OD KARAKTERA!...CERANICI NAPOLJE DA ZAVRSITE I CETVRTI KAFANSKI FAKULTET
09. 06. 2010

JAA said:

...
Ma bolestan od ljubomore Nemanja video rivala u ovnu - pa ga tresnuo lopatom. Da ga je ovan sam napao -kako zadruga plasira pricu - Ceranic bi kukao ali nikako se nebi hvalisao. Katastrofa
08. 06. 2010

JAA said:

...
Zbog ovako mentalno bolesnih kao ceranici i njihovi "branitelji" - srbi nespadaju medzu omiljenu naciju. Salveta to dobro karakterisala u jednoj od emisija - ni romi nisu toliki cigani kao ceranici
08. 06. 2010

Angel said:

"Narod izbacuje Ceranice iz Granda"
NE! NIKAKO NIJE FER! ONI SU SAMO JEDNO DRUGO I SAME SEBE POVREDJIVALI, I TO ZBOG NEISKUSTVA, VRELE MLADE KRVI I KAMERA. PLUS SU NAJVISE, AKO NE I JEDINI, PROVOCIRANI OD STRANE ORGANIZATORA. PRI TOME IM JE, POTPUNO POGRESNO, SAVETOVANO DA SE NE MAZE I NE LJUBE ISKRENO, VEC SAMO POVRSNO, TAKO DA SU, JADNI, MOGLI SAMO KROZ SVADJE DA ISPOLJAVAJU SVOJE STRASSTI!
08. 06. 2010

kaya said:

...
glasajmo da se "ruzicasta"televizija ugasi jednom zauvek
08. 06. 2010

. said:

...
napolje ceranici ,dragana do pobede devojka je najbolja na farmi...ona je BISER u onom mulju
07. 06. 2010

. said:

...
ceranici sa foruma ne branite te prostake isti ste kao i vasa ceranicka
07. 06. 2010

ell said:

...
Strasno gde zivimo,Srbijo stidi se i Farme i Granda
06. 06. 2010
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop