subota, 10 mart 2018 08:58

alt

Projekat vredan 15 miliona dolara
Srpski glumac, koji niže neverovatne uspehe u Rusiji, sledeće godine počinje sa snimanjem filma o Nikoli Tesli!

Ono što je zanimljivo jeste da će Biković sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji filma "Tesla" će učestvovati i njegova kuća "Arhangel studio" iz Beograda.

- Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu - kaže Biković.

Kako prenose ruski mediji, Tesla se u filmu bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. Uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.

Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, s kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu „Izvan granica realnosti“. Na premijeri novog filma "Led" Bikovića je, pored kolega, podržao i rođeni brat Mihailo, koji je monah.

- Film ne može da se poredi sa "La La lendom" jer je više sportska drama s elementima ljubavne bajke. Moje pevanju u "Ledu" je samo način da izrazim emocije - rekao je Biković, koje je sad zvezda i u Kini kao nekad Bata Živojinović.Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop