petak, 23 septembar 2011 14:32

Poznati voditelj boravio u Nemačkoj gde ga je za novu emisiju podučavao Štefan Rab!

 

 

 

 

Odbrojavaju se sati do početka spektakularnog i jedinstvenog šoua “IZAĐI NA CRTU”, u kojem Milan Kalinić čeka hrabre izazivače, željne dobre akcije i zabave. “Izađi na crtu” je šou program urađen po licenci najpopularnije emisije u Nemačkoj “Schlag den Raab”, u kojoj se nemački Kalinić, Štefan Rab takmiči I dokazuje svoju snagu, snalažljivost i znanje.


 


Milan Kalinić i ekipa Prve televizije je prošle nedelje bila u poseti Štefanu i njegovom šou program, koji je upravo tada nastavio sezonu posle letnje pauze. Emisija se emituje iz najvećeg studija u Kelnu, a Kalinić kaže da je počastvovan što je bio na licu mesta i video kako to sve izgleda.

 
- Bilo je fenomenalno I spektakularno! Pre svega, Štefan Rab i celokupna ekipa šoua su nas dočekali kao da smo najveće svetske zvezde, izlazili su nam u susret i provodili s nama vreme i pored obaveza oko programa
– kaže Kalinić, koji kaže da mu je nemački kolega dao i važne savete.
- Štefan mi je pre svega poželeo uspeh sa šouom, a rekao mi je i ovo: “Imaj u vidu da se oni više plaše od tebe. Ti si ipak navikao na kamere, reflektore i publiku. To je tvoja prednost!"

Foto: Prva


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

vgrdf said:

...
ma nasi sve po licenci!!!!
27. 09. 2011

oujoui said:

...
Ne kopiraju emisije, vec se radi po licenci...
24. 09. 2011

vgrdf said:

...
hahaha....hoce li bilo koja nasa televizija uraditi nesto svoje i jedinstveno,a ne samo da kopiraju emisije????
24. 09. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop