Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 31 avgust 2009 14:02

Glumica i voditeljka ostala bez dečka Borisa Nikolića sa kojim je pet godina bila u vezi!

 

 

 

 

 

Iako je posle afere sa mladim pevačem Nikolom Sarićem Sajkom tvrdila da je sa njenom vezom sve u redu, vreme je demantovalo voditeljku Marijanu Mićić. Ona je nedavno okončala vezu sa arhitektom Borisom Nikolić, ili preciznije - on je nju ostavio iz još uvek nepoznatih razloga. Ovaj par je već nekoliko meseci živeo zajedno nakon što se on vratio sa studija iz Milana.

 

 

 

Kako se nagađa, razlog raskida su sve češći glasovi koji su dolazili do Borisa u vezi navodnog neverstva njegove devojke. Kako god bilo, uveliko se priča da je Marijana već pronašla utehu u vidu javnosti nepoznatom Andreju Kaleziću sa kojim je provela odmor u Crnoj Gori. Da li je reč samo o avanturi ili je ipak nešto ozbiljno, tek ćemo videti.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (11)add comment
 1 2

VICTOR said:

...
BOLI JE UVO,IMA DOBROVOLJACA DA GA ZAMENE
31. 08. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop