subota, 17 mart 2018 07:33

alt

Evo koliko će dobiti novca za učešće u seriji


Portparolka Hitne pomoći Nada Macura utrla je svoj put do zvezda svakodnevnim uključivanjima u jutarnje programe, da bi zatim sporadičnim gostovanjima u brojnim emisijama etablirala sebe kao jednu od javnih ličnosti koja zbog svoje pojave i stavova budi veliko interesovanje i uživa određenu popularnost.

Sve to je dovelo do posla voditeljke na "srećnoj televiziji", a zatim je stigla ponuda da glumi u dve epizode serije "Urgentni centar", što je Nada sa oduševljenjem prihvatila, a zatim i otkrila da tu neće morati mnogo da glumi jer će praktično igrati samu sebe.

Međutim, nova uloga u seriji "Nemanjići" je već izazov za Macuru, a evo šta ona kaže o ovoj roli, ali i honoraru koji je dobila zbog svog učešća u najskupljoj seriji u istoriji srpske televizije.

Treba da glumim mletačku princezu jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u "Nemanjićima" glumiti to - otkrila je ona u Exkluzivu, a zatim otkrila i koliko je novca inkasirala od ovog projekta:

- Ne dobijam honorar za ovo. Ja sam glumac u epizodnoj ulozi, odnosno glumac gost. Tako sam i došla i nisam shvatala da treba da dobijem neki honorar.Izvor: Blic.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop