Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 04 mart 2010 14:03

Poznati voditelj prihvatio učešće u drugom serijalu "Farme", koji počinje 14. marta!

 

 

 

Dragan Marinković Maca učestvovaće na „Farmi“ koja 13. marta počinje na TV Pink, saznaje Kurir. Bez obzira na to što se Maca nije pominjao kao potencijalni učesnik, on je već napravio dogovor za ulazak na "Farmu". Još uvek nije poznato da li će se boriti za konačnu nagradu, ili će poput Ane Nikolić na seoskom imanju ostati samo sedam dana.

 

 


Publika je imala prilike da upozna Macu dok je živeo u kući na Košutnjaku, a njegova dva učešća u „Velikom Bratu“ ostala su upamćena po brojnim forama, svađama, sočnim psovkama, ali i napadnom češanju zadnjice.
- Imam puno poslovnih obaveza i ne bih mogao da ih uskladim sa učešćem na "Farmi" - rekao je Marinković na ovu temu.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2

aair said:

...
ma maca je krralj
04. 03. 2010

mimi said:

...
prekurci mi vise ova budaletina, ko je on???? farma bez Bebike nece imati onu gledanost a ja je sa ovim ciganima i kretenima necu ni gledati, hvala na izboru ucesnika odjavicu kablovsku pa eto vise novca u kucnom budzetu:P
04. 03. 2010

stana said:

...
takva jedna"budala" im je i potrebna da poveca gledanost,ima svi ko misevi da pobegnu od mace
04. 03. 2010

victor said:

...
bice to dobar sou
04. 03. 2010
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop