Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 04 septembar 2008 20:47

 

Maca i Maša

 

Dragan Marinković Maca i Marijana Mićić vodiće specijalnu emisiju pod nazivom "Najgori od sve dece" u okviru šoua "Operacija Trijumf"

 

Bosanski glumac i voditelj Dragan Marinković Maca vodiće specijalnu emisiju koja se emitovati u okviru programa "Operacija Trijumf". Društvo će mu praviti koleginica Marijana Mićić a njihova emisija osmišljena je kao nedeljni pregled dešavanja u kući na Košutnjaku.

 

- Zadovoljni smo što je Maca, koji slovi za jednu od najvećih voditeljskih zvezda BIH, ponovo s nama. Ugovor s njim je potpisan i on će definitivno biti novo pojačanje voditeljskog tima "Operacije Trijumf" - navodi se u saopštenju "Emotion".

 

Tako su se Maca i Marijana pridružili voditeljskoj ekipi koju, za sada čine: Ana Mihajlovski, Milan Kalinić i Nikolina Pišek.

Inače, najnovija vest je da je potpisan ugovor i sa makedonskim emiterima, tako da će ova zemlja imati predstavnike u ovom šou programu. Muzički SFRJ na Košutnjaku.          


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

tsdry said:

...
j**o bi marijanu
01. 05. 2009

dksw8 said:

...
dobra je marijana razbio bi joj picu od 4 cm..............
01. 05. 2009

NELA said:

...
g***aR ODVRATNI
16. 12. 2008

anne said:

...
MOLIM VAS, KO ŠTA IMA PROTIV TABUA? JA SAM ZA TABUE, ŽIVELI ONI I SVI KLIŠEI BALKANIZMA
06. 10. 2008

hmhmhmhmh said:

...
odvratan je ovaj maca, nemam reci.
01. 10. 2008

Alex said:

Kraljica!
To Jeco kraljice, odlicno ti stoji kravata! :-)
15. 09. 2008

AS said:

...
Apsolutna podrška čoveku koji je pionir odbacivanja tabua na ovim prostorima. Govori normalno sa normalnima. Ne negira da i na balkanu nena kvaliteta i ne stidi se što je balkanac.
P.S. "Ona stvar" nije ona stvar nego pička.
13. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop