Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 27 oktobar 2010 14:43

Muzičar se pohvalio da je sa jednom farmerkom imao seksualni odnos!

 

 

 

Denser Baki B3 već danima se hvali da je imao seks na farmi! Naime, dok je šetao sa Zoranom, Pejom i Natalijom iz „Trik ef iksa“, Đogani je otvorio dušu i ispričao kako je uspeo da pronađe mesto na imanju gde nema kamera i seksualno opšti sa jednom od farmerki „koja se pravila fina“.

 

 


- Kresnuo sam jednu, sad pripremam teren za drugu! Sve ću objasniti kada se završi serijal. Sve je to bilo na skrivenom mestu, nisu nas snimile kamere, a tako je glumila finoću!
- ispričao je Baki, sve vreme aludirajući da se radi o Katarini Živković. Inače, Baki je već bacio mamac na drugu ukućanku, manekenku Irenu Šućur, sa kojom se sve vreme muvao na poslednjoj žurci. Možda je ona ta druga za koju sprema teren?

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (59)add comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›

VENDI said:

...
BAKIJA KRESNUO BANE
03. 11. 2010

goga3.11.2010 said:

...
BAKI KALASTURA:UNASEM NARODU SE KAZE KER LAJE VETAR NOSI.TVRDI KALASTURA DA JE POLJUBIJO KACU JA DA SAM BILA NA NJENOM MESTU NIBI MU DOZVOLILA NI U CIPELU DAME POLJUBI KALASTURA UZIMA SVE ZDRAVO ZA GOTOVO .BAS BRIGA KACU ZA DOBRIM ATOM PUCA BLATO I DIZE SE BLATO.NEK SE KATA DRZI BANETA LEPI SU KO LUTKE I ZATO NEKA PUKNU DUSMANI NEKA POBEDI LJUBAV.
03. 11. 2010

zemunka3,11.2010 said:

...
baki je jedno veliko G...O CIGANJSTURA DIMI DUS sam sebi dze rejtig kako je kresnuo neku od farmerki.nezaboravite da na farmi ima FARMERKA RUZA KOZE OVCE I OSTALE ZIVOTINJE. GREOTA JE RECI I ZA NJI DA JE NEKU KRESNO JEL I ONEMU NEBI DOZVOLILE DAI KRESNE KAD JE SAM ZIVOTINJA I NELICI NA IKSANA CELAVO CUDO LICI NA VAN ZEMALJCA,FUJ GAD NAD GADOVIMA.
03. 11. 2010

Grk said:

ahhh
Daj sta vi mislite da ova katarina iz leskovca nije buljokoljacica - gutacica
sad se kao pravi fina
daj smesni ste
03. 11. 2010

cccc said:

...
Ika ostavite jednom cigana nisu svi isti, baki je siptar iz prizrena ima i cigana sto zivu od tebe bolje 100 puta .mozda bi i tvoje mesto bilo tamo u tom kartonskom naselju!!!
02. 11. 2010

nl said:

...
hahaha kako vi znate za taj wc izgleda da si i ti ucestovao sa nji hihihi
02. 11. 2010

sani said:

baki
baki nije spomenuo kacino ime rekao je da ce reci po izlasku ko je doticna.vendi znam dobro jer je moja sestra isla sa njom u osnovnu skolu i vec u 5 razredu sestra je pricala mami kako je decaci pipaju po grudima i zadnjici i kako se vesna samo smeje i to im dopusta.milion posto,kad baki izadje spomenuce vesnino ime
02. 11. 2010

nikoletica said:

...
nikog on nije "kresnuo", a nije ni rekao da jeste.
to sto montiraju izjave i izvlace iz konteksta reci za naslove u zutoj stampi - njima nek' je na cast, unistavaju ljude i blate novinarsku profesiju.
ovaj lik nije rekao da je imao sex, vec da se sa nekom prigrlio, po'vatao, ona nekako stavila nogu negde i on se od silnog uzbudjenja i neimanja sexa - "olaks'o" :) u prevodu za one kojima je logika slabija strana: malo se "mazio" sa nekom cupi i doziveo orgazam. koja je riba u pitanju - nije nam otkrio, ali s' obzirom da se ona droca ka(ta)rina sama pronasla u prici - sve je jasno!
i sad ona glumi ludilo, postenje, finocu...pa je jos ona kao uvredjena,a on lazov!?? ma kako da ne... ko o cemu droca o postenju :D
02. 11. 2010

Srpkinja iz Republike Srpske said:

Još nešto
Da...jos nešto, ovaj JBG ...opsova tj.uvrijedi preko 1.000.000 Srba koji su izvan Srbije i govore "ijekavski"...očito je preskočio nešto iz osnovne škole kad se to učilo...
02. 11. 2010

Srpkinja iz Republike Srpske said:

Nije "jekavica" nego ijekavica
Dva izgovora srpskog jezika (ekavica i ijekavica) nekim pojedincima stvaraju probleme kad pišu izgovorom kojim inače ne govore. Vjerovatno ekavci više griješe jer obično ne znaju kad treba "ije", a kad "je".
Da....i kakve veze ima to, sa tim, ko je koga kresnuo?
02. 11. 2010
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop