Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 09 februar 2012 18:46

Republička radiodifuzna agencija najavila da će ispitati slučaj voditeljke emisije "Ja imam talenat" Ivane Bajić!

 

 

 

 

Povodom skandala na "javnom servisu", kada je voditeljka Ivana Bajić u živom programu uhvatila svog kolegu Vladana Aleksića u predelu međunožja, oglasila se i republična radiodifuzna agencija i najavila moguće sankcije za ovaj incident.

- Naša služba će, kao i uvek, pripremiti materijal, a da li će Savet pokrenuti postupak ne mogu da znam dok ne vidimo snimak. Još uvek ga nisam pogledao i zato ne mogu da kažem svoj stav. Ipak, „mleko je prosuto", i to se dogodilo u prenosu uživo - poručili su uz RRA za "Press".

 

 

 

Problematična voditeljka tvrdi da je reč o običnom gafu: 

- Radi se o gafu! To sutra može da se desi i nekom drugom kolegi. Razapeli su me svi mediji! Dosta je što se o tome pisalo jedan dan, ne treba više. Zašto ne pišete o nečemu drugom, na primer o Seki koja šeta kuče u patikama - poručila je ona.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (9)add comment

Doossan said:

talenat
Ljudi, pa zar nije i to talenat!
05. 03. 2012

LADY GAGA said:

...
Opslužiti

Eufemistički glagol koji opisuje delatnost kurvi, hoću reći "prijateljica noći".

- Dobro veče, mlada damo, da li opslužujete i po kućama?
- Naravno, vrli gospodine, ali po višoj tarifi.
10. 02. 2012

LADY GAGA said:

...
Peting

Бесомучно трљање БусПлус картице о валидатор у возилу ГСП-а, јер исти багује и одбија да учита картицу.

- Сине, што ово не ради кад принесем?
- Пробај мало петинг, баба.
- Шта да пробам?
- Трљај га мало... То... Видиш како умеш.
10. 02. 2012

BADŽA 1 said:

...
BADZO, REKO SAM TI, SLOBODNO DUVAJ, NEMOJ NAS DA SMARAS.
10. 02. 2012

BADZA said:

...
NIK-LOPOVE, AJDE DUVANJE, STOKO RASPOMAMLJENA, STAMPEDO
10. 02. 2012

BADŽA 1 said:

...
LJUDI, NIJE TO NIŠTA.

DA VIDITE KAKO ANITA VOLI DA GA VATA, NIJEDNO MUŠKO NIJE SIGURNO KAD JE KURAWA ANITA U BLIZINI.
MENI GA JE TAKO VATALA І STEZALA, DA SAM MORO DA JE OPALIM DA SE SMIRI.
10. 02. 2012

LADY HAHA said:

...
RADI SE O GAFU!TO ĆU SUTRA DA URADIM I NEKOM DRUGOM KOLEGI. RAZAPELI SU MI NOGE SVI MEDIJI!DOSTA JE ŠTO SAM GA HVATALA ZA K.URAC JEDAN DAN,NE TREBA VIŠE.ZAŠTO NE PIŠETE O NEČEMU DRUGOM, NA PRIMER O SEKI KOJA ŠETA K.URČIĆE U PATIKAMA - PORUČILA JE ONA.
10. 02. 2012

Boki said:

...
E PA HOCES DA VATAS k***c
09. 02. 2012

Miki.In said:

...
Gde su mladi tu je i shala :) ma kakva kazna bre,ovo ce im dici 100% gledanost.
09. 02. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop