sreda, 30 septembar 2009 17:19

Takmičarima rijaliti programa postaje sve teže jer su brojni izazovi pred njima!

 

 

 

 

 

Dok su svi farmeri spavali u svojim krevetima, Nikola je noć proveo spavajući na zaprežnim kolima u dvorištu....  On smatra da su se Boško i Viktorija sami prijavili da budu sluge, jer je to njihova taktika i po njegovom mišljenju, oboje su zapravo uvereni da ce ih ostali farmeri spasiti. Big mama pokušava da bolje organizuje rad žena na farmi, ali činjenica je da kod ostalih ukućanki nema veliki autoritet.

 

 

 

Olja Crnogorac je dobila zadatak da istrese ćilime iz kuće. Da bi se zaštitila od prašine, uzela je gas masku koju je sa sobom ponela na farmu. Ostali farmeri nalaze da bi gas maska mogla da bude korisna i njima u obavljanju drugih poslova. Olja je spremna da pregovara oko uslova pozajmljivanja maske. Na kraju dana Big Mama je sazvala sastanak, kako bi farmeri dali svoje stvari za sutrasnju trampu na pijaci.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

vujadin drekalovic VUCKO said:

parada paradera
Dobro b re ljudi to je igra samo za 100.000 evra treba da uvedu minusiranje od nagrade pa da dodj edo 1000 evr ana kraju e tu da ih vidim ,tek ce tada hteti dase bori kako sto treba i da budu poslusni jedn prem adrugima ,ako je neko izbran za gazdu nem tu st adase stidi pa da nije autoritet kom enaredi ima da slusa bezpogovorno i treba d anaprave listu Drafta ko ce da ispada ili kladionicu pa neka svako zna jos sada gde mu je mesto.
02. 10. 2009

misell said:

idioti
ma sve su to idioti ljudi. dosli tu da se pokazuju a nemaju sta da pokazu. sta olja glumi,ja bih joj dala da cisti stalu i ujedno da spava u njoj,kretenka. a sto se tice gas maske sikander je upravu. sto znaci da se kokoska blamira bezpotrebno
02. 10. 2009

victor said:

...
bolje je njima nego ovima u velikom bratu
30. 09. 2009

Sikander said:

...
Jel niko od njih nije sluzio vojsku? Ta gas maska o kojoj pregovaraju nema filter, filter je odsrafljen i skinut. Bez filtera gas maska je beskorisna, ne stiti ni od cega, ni od prasine, ni od smradai, samo stiti oci od prasine, a za to je boje koristiti velike naocare za sunce ili naocare za plivanje.
30. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop