Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 08 decembar 2010 22:25

Specijalna emisija otkrila prava lica farmera! Neki su lagali, neki su crvenili...

 

 

 

Pojedini farmeri su izgleda zaboravili da ih napolju gleda nekoliko miliona ljudi, pa su bezočno lagali u specijalnoj emisiji nazvanoj "Pitanja gledalaca". Kada je Ognjen Amidžić kročio na imanje, svi su bili veseli i raspoloženi, međutim, posle pola sata, već su počele da padaju maske. Ekrem nije mogao da se odluči da li bi pre uzeo 50.000 evra ili spavao sa Vendi, dok je Natalija masno slagala da nikada nije rekla za Katarinu da je "fufica".

 

 

Jasmina Ana je saznala da je Eva Ras i Marijan Rističević uredno ogovaraju, a Bane je priznao da razmišlja o vezi sa glumicom koja ga čeka napolju, na šta je Kaća burno reagovala:

- Videćemo šta će biti kad izađem. Ako ona želi da bude sa mnom, pričaćemo pa ćemo odlučiti šta da radimo - rekao je Bane, na šta je Kaća skiknula:

- Šta pričaš, bre, ti?!

Vendi i Marijan su se žestoko posvađali, pa je ona za njega rekla da je "moralni degenerik", a Katarina Živković je u više navrata morala da sluša o svojim prljavim gaćama.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma i Farma Forum


 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (71)add comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›

miki55 said:

...
Tisa !!!!!!!!!!

Jovana je najpozitivnije a bit će i poznatija od većine ovih po tebi već poznatih.
Nepoznata cura zna sve pa i više, a poznate ličnoszi ni viljušku u ruci neznaju držati.
Možda ti se više svidja ono ČUDOVIŠTE B-13, ili k*******a Vendi.
Jovana, samo tako napred, a ovim BABCIMA na forumu pokaži SREDNJAKA, a B-13 i Vendi neka im budu SUSEDI, pa neka u njihovom društvu uživaju.
13. 12. 2010

Tisa said:

...
KO JE TA JOVANA. JA PRVI PUT ČUJEM ZA NJU OD KADA JE UŠLA NA FARMU IAKO PRATIM ESTRADU. NEPOZNATO LICE. ZAŠTO DA JE GLEDAMO. KAKAV JE ONA PEČAT DALA. PO MENI NIKAKAV. NE MOGU DA SE SETIM NI JEDNE SEKVENCE NEKOG RAZGOVORA ILI RADNJE KOJA BI OSTAVILA UTISAK. POTPUNO BEZLIČNA OSOBA. IMAM NEKI UNUTRAŠNJI OSEĆAJ OD SAMOG POČETKA DA JE MALA NEGATIVNA. I EVO, POČINJU NOVINARI DA SE RASPITUJU O NJOJ - KO UOPŠTE GLASA ZA NJU KADA JE OSTALA OVOLIKO DUGO NA FARMI. ČIJE JE ONA DETE, ILITI ŽENA? KO JE I ŠTA JE TA FIGURA? NEKA PRIČA KO ŠTA HOĆE ALI JA REDOVNO PRATIM FARMU, NISAM MLADA, NE TREBA NIKO DA ME VASPITAVA, ALI, ETO, GLEDAM ZATO ŠTO ME INTERESUJU KAKVI SU TO KARAKTERI TIH LJUDI KOJI IMAJU GLAVNU ULOGU OVOLIKO DANA I OVOLIKO SATI NA NAJGLEDANIJOJ TV.
13. 12. 2010

dejna said:

...
jako je velika greska sto ste Bokiju dozvolili da se ovako ponasa, zbog njega mi se u opste vise farma ne gleda ne mogu slusati vise njegovo krestanje i njegovo nekulturno ponasanje
11. 12. 2010

putnik said:

...
MENE JE IZNENADILA NATALIJA KAKO LAZE.REKLA JE ZA KACU DA JE MALA FUFICA I TO GLASNO I JASNO.KACU NESTO MNOGO NE GOTIVIM ALI TREBA BITI REALAN.ONA JE JAKO MLADA A NATALIJA NE MOZE DA SE MERI SA NJOM I DA DOZVOLI SEBI DA DA IMA NEKI RIVALITET SA NJOM ZBOG BANETA.TO JE NEREALNO JER SU OBOJE MLADJI OD NJE I SLOBODNI.ONA IMA PORODICU I ZRELE GODINE
11. 12. 2010

Goga said:

...
Ali čudim se da niko nije postavio pitanje vezano za Ekrema i Vendi. Ja sam ga postavila i pokušala da pošaljem, medjutim neki kvrc je nastao, a pitanje je da li bi ga i pročitali.
U noći žurke šatorka i retard, koji uz to nije uopšte dobar čovek vodili su razgovor tipa:
Vendi kaže Ekremu: "Kazaću Zukrliću da si ti dobar musliman",
Ekrem: "Kaži mu kaži da ja jesam dobar musliman. Vidiš li ti da Zukorlić ne jebaje ovu državu za ič."
Na te njegove reči pijana šatorka mu pokazuje rukom da ćuti.
Pa j**em ti državu koja ne drži do svog naroda u njoj, nego joj servira poluretardirane, lenjive, samožive ispičuture, koji nam pevaju prvo ekstremističku pesmu o vukovima, a sada još lobiraju i za Zukorlića. Pa dokle bre više. Napolje oboje.
11. 12. 2010

Goga said:

...
SRAMOTA u pravu si. Upravo sam ja postavila to pitanje za Batu. Kako komentariše to da je Katarina započela tu priču o njemu i Jovani, a ova šatorka Vendi to razradila. Medjutim, izgleda da Produkciji ne odgovaraju takva pitanja, jer vidim da ga nsu postavili.
Kaća uopšte nije iskrena, sinoć izjavi kako se nije prihvatavala u kuhinji sa Bakijem i da je on nije ljubio po vratu. E, jebi ga, toliko o iskrenosti ove nabedjene "zvezdice".
11. 12. 2010

istina said:

Kaća
Jedan glas za iskrenog farmera-Kaća
11. 12. 2010

Staparka said:

...
NAJISKRENIJI JE OVAJ GLUPI EKREM E BOZE GDE GA NADJOSTE, SUPER JE I VENDI MNOGE JE PECNULA ALI JE ISKRENA, BOKI 13 JE ISKREN I PAMETAN, SVIMA JE SVE REKAO U LICE I IMA m**a STO OSTALI NEMAJU, ONI NISU MOJI FAVORITI ALI STO JESTE JESTE....
ZORANA,ZORANA,ZORANA,ZORANA,ZORANA,ZORANA,ZORANA,ZORANA
,ZORANA,
DO POBEDEEEEEEEEEEEEEE, NAJBOLJA JE....:)
11. 12. 2010

GOKS said:

KATARINA NAJVEĆA GLUPAČA
Katarina je bila napolju, valjda je mogla da vidi sve na internetu i da donese pravi zaključak, ali ne može zato što je NEOPISIVO GLUPA I OGRANIČENA!
10. 12. 2010

GOKS said:

Istina o Zorani
Ako postoji dokaz da je Zorana masturbirala zašto se taj snimak ne nalazi na internetu? Ne postoji nikakav snimak ni na jednom sajtu, što govori da su sve to izmišljotine! Onaj debeli, namackani usranko BOKI je sve to smislio samo da bi Zoranu kompromitovao! SRAMOTA ZA PINK KAKVOG SMRADA OD ČOVEKA SU PUSTILI DA s**e PO KULTURNIM I POŠTENI LJUDIMA.
10. 12. 2010
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop