Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 02 novembar 2009 23:59

Pevačica Tijana Dapčević odredila da novi gazda na seoskom imanju bude crnogorski glumac!

 

 

 

 

 

Iako su mnogi očekivali da Tijana Dapčević imenuje za gazdu Cakanu ili svog zemljaka Marka, ona se ipak opredelila za glumca Đuru Palicu. On još uvek nije odredio svoje sluge a dogovor između farmera je da izvlače šibice za ovu nemilu ulogu. Međutim, umesto sastanka na tu temu, učesnici "Farme" su se zabavili igrajući "Istinu ili izazov" pa se svašta zanimljivo moglo čuti.

 

 

 

Tokom igre saznali smo i da Igor i dalje pati za Oljom Crnogorac, kao i da nije planirao ništa da uradi sa Sandrom tokom prve bračne noći. Bebica je rekla da bi od svih muškaraca u kući najradije bila sa mlađanim Markom, a Marina Perazić je pričala o svojoj vezi sa Vladom Georgievim, nazvavši je "seksualnom" a njemu za trud dala četvorku.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Miodrag said:

pozdrav
Djuro je zaista najveca legenda u kuci svaka mu cast
06. 11. 2009

taca said:

...
Super mi je Djura,i neka je gazda!A Cakana,Viktorija i Ceca napolje,samo ogovaraju i dosadne su!!!!!!!!!!
03. 11. 2009

victor said:

...
kako da ne,nju nebi georgijev pogledao
03. 11. 2009

No said:

...
Shta je tu je,ali osim Bebice i Sandra se ozbiljno primila na Marka...sinoc ga je pozvala u dvorishte,izashli su sa zurke,ona se sirota uvijala oko njega u mraku,ali,izgleda,da se Mare sad povlachi...smorio ga je izbor za slugu,ili mozda zbog svoje devojke...
03. 11. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop