Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 02 oktobar 2009 19:14

Pevačica i gradonačelnik Zaječara postali su duelisti i neko od njih će u subotu napustiti kuću!

 

 

 

 

Maja Nikolić je ove nedelje imala najmanje glasova publike i zbog toga je nominovana za izbacivanje sa "Farme". Društvo će joj praviti prvi čovek Zaječara Boško Ničić, koga su ostali izabrali da bude duelista i tako spasili Viktoriju od nominacija. Maja i Boško će se boriti u areni i onaj ko pobedi imaće veće šanse da ostane još koju nedelju na Farmi.

 

 

 

Inače, konflikti na farmi i dalje traju a glavni inicijator istih je, ko drugi nego, Maja. Ona je u stalnoj svađi i prepirci sa svim farmerima. Najviše se oseća netrpeljivost i tenzija između nje i Cakane. Zbog mnogobrojnih svađa i zbog velike tenzije koju Maja vrši zbog svog stanja i alergije, Nikola 357 napustio je kuću i pridružio se Saši Ćurčiću u radionici.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

POSMATRAC said:

...
OVA MAJA KAD TE POGLEDA ONIM UROKLJIVIM OCIMA UPITAS SE ZIVOTA MI;BEZI BRE U p***u MATERINU
09. 10. 2009

Anja said:

...
Ovu Maju, histeričnu, glupu i odvratnu, treba naglavačke izbaciti van što prije.
03. 10. 2009

VICTOR said:

...
maja je g***o,samo smeta na farmi,navijam da ostane bosko
03. 10. 2009

Nikola009 said:

...
to da je bosko lopuza je sigurno,ona kajla sto nosi sigurno nije posteno zaradjena,ali ova maja je nevidjeni kreten tako da je bolja da nju izbace
03. 10. 2009

fan....hahahha said:

...
Maja je iskompleksirana i asocijalna i treba da ostane tu ceo zivot....sama! Njen karakter ima veze sa njenom visinom. Kao pekinezer je- agresivna, mala i buljava!
03. 10. 2009

za said:

...
Bosko napolje! Nakrao se para, nakupovao nekretnine po Novom Sadu, i otisao u Farmu da postane faca i poznata licnost. Ciganska posla. Lopov koji je u zatvoru bio zbog kradje, a prodaje m**a za bubrege da je bio zbog politike. Upropasti ciganin Zajecar nacisto.
02. 10. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop