Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 15 novembar 2009 17:18

Izbačena farmerka Big Mama izabrala za novu gazdaricu Dragicu Radosavljević Cakanu!

 

 

 

Posle pedeset i nešto dana provedenih u kući, Dragica Radosavljević Cakana dočekala je svojih pet minuta! Tačnije - sedam dana, ako imamo u vidu da je upravo nju izbačena Big Mama imenovala za gazdu! Folk pevačica je napisala oproštajno pismo u kojem nije bila baš blaga prema bivšim cimerima. Na primer, Marinu je javno prozvala da je sakrila sir od ostalih ukućana!

 

 

 

Inače, situacija među ženama u kući ponovo se zaoštrava! Maja i Marina su imale razgovor o tome koja dama je ponovo "uneredila" ženski toalet. Obe su priznale da znaju ko je počinilac, ali da ne žele to da kažu javno. Za razliku od njih, nova gazdarica Cakana je obećala da će u sredu (kada budu uživo u programu) saopštiti pred svima ime žene koja je već nekoliko puta ostavila nered u WC-u.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (28)add comment
 1 2 3 > 

TINKA said:

...
ISPRAVILA BIH GANDA!!!!!!!! HLEB NE MESI CAKANA VEC VIKTORIJA
20. 11. 2009

TINKA said:

FARMA JE SUPER. SAMO JE KVARI MAJA.
CAKANA, VIKTORIJA, NIGOR.SALE... MA SVI SU DOBRI SEM MAJE. CAKANA JE CARICA ZBOG ONOG STO JOJ JE REKLA
20. 11. 2009

444 said:

...
TI STO PISES DA JE KAKANA LEGENDA TI JOJ UPRAVO ZELIS SMRT JER SVI POZNATE LICNOSTI KOJE SU UMRLI NAZIVAMO LEGENDAMA KAKANA JE SAMO USRANO g***oM SA MNOGO NOVCA
20. 11. 2009

Jasna said:

...
Cakanina životna pravila su:
Ko nije sa mnom, protiv mene je.
Ko se sa mnom druži, život mu je duži.
Ko se sa mnom kači, život mu je kraći.
Sačuvaj nas Bože takvih ljudi, a i onih koji pred nima savijaju kičmu. Cigaretu ne vadi iz usta i puši čak i u prostoriji za spavanje, a ne prestaje sa samohvalisanjem. Ona je kao kulturna i dobro vaspitana. Ma, katastrofa!
17. 11. 2009

Lily said:

NAPRED CAKANA
Cakana legenda!! Napred Caki!!
17. 11. 2009

jovo ss said:

...
OVU CAKANU SU LJUDI SMATRALI ZENOM I PO;IZVORNOM IKONOM;A SADA KLIMAKTERICNOM LUJKOM U USTA GA I NJOJ I NJENOM ADVOKATU!!
16. 11. 2009

hensk said:

...
KAKANA JE UZ VIKTORIJU I MARINU SRAM ZA SVE ZENE OVOGA SVETA. NEDAJ BOZE DA MI JE MAJKA UBIO BIH SE.
16. 11. 2009

milja said:

žrtva
prva njena žrtva bio je toma koga je ućutkala.
naravno, da se fin i razuman čovek povukao, a
mi ostali uskraćeni za mnoge pošalice (kardio, šoubiznis, đinđirinđi)! ko zna šta bi još izvalio!
maja je preterala, ali nije prva počela!
nadam se da će bebica ili igor pobediti.
marina je tamo najgora: stalno patetična.
pa nije ona jedina žena na svetu koja ima decu, koja nema para, i dok ćerke izjavlju da hoće u ameriku, ona kaže da su joj se nagomilali računi. ko više laže?
za razliku od nje, viktorija (ne slažem se uvek s njenim ponašanjem)je, možda, u goroj situaciji ali ponosno ćuti.
16. 11. 2009

smedjokosa said:

...
bas dobro da je cakana gazda..bice ona pravilan gazda..samo da znate..za sandru nezz sta da mislim..malo se folira..
16. 11. 2009

Pchelica said:

...
Zna neko mozda hoce li uopste biti izbor sluga veceras i li biti glasanje ove nedelje s obzirom da su dani zalosti i nece biti emitovanja?
16. 11. 2009
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop