Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 20 mart 2013 16:14

Farmeri se raskomotili na imanju u Lisoviću i imali problem da spavaju zbog hrkanja!

 

 

Protekle večeri je imanje kraj Lisovića dobilo 24 nova stanara. Milan Tarot se požalio Zorici Marković da mu je teško da radi na amaterskim televizijama i u takvom okruženju. On je odmah iskoristio priliku da predloži Zorici neku vrstu saradnje po izlasku sa "Farme". Proka je, vidno iznerviran, došao na Farmu da skrene pažnju farmerima na to što i pored prohladne i vetrovite večeri, nisu založili vatru. Proka im je održao sastanak na kome im je saopštio da će manjak kreveta nadoknaditi pravljenjem novih.

 

Saška je predložila Zoricu za gazdu, ali je ona to odbila. Na svoje mesto je predložila Eru, međutim, Erine planove je pomrsio Ekrem, koji se sam prijavio na mesto gazde Farme. Svi su se složili da je Ekrem najbolji kandidat za gazdu, ponajviše zbog svog prethodnog iskustva na Farmi. Zbog vrlo hladne večeri na Farmi Zorica Marković je predložila farmerima da odigraju kolo i tako se zagreju. Niko od njih se nije usudio da založi šporete i tako se ugreje, već su se gotovo svi takmičari uhvatili u kolo. Vesna Rivas, Zorica Marković, Daria i Jovana su izgleda bile i najbolje raspoložene.

 

Pošto je došlo vreme za počinak, Dule i Radojka su se lagano povukli u štalu, te su počeli da razmeštaju krevete u kojima će spavati. Problem sa spavanjem je bio manjak kreveta, te su se neki farmeri latili alata, pa su sami sastavili krevete koji su nedostajali. Dule je pokušavao da naloži vatru. Pokušao je na sve načine da zapali već vlažna drva. Posle par pokušaja, Duletu je uspelo da zapali vatru, te je tako da je njemu i Radojki bilo toplo, dok su se ostali još uvek dogovarali ko će razmestiti krevete, napuniti prekrivke slamom...

 

Par farmera ih je pozvalo na večeru. Večera je pobrala sve najbolje komentare farmera. Tokom večere je Zorica rešila da se našali sa Ekremom, rekavši mu da se ona zapravo zove Nada Topčagić. Ovo je iznenadilo Ekrema, koji joj je poverovao bez trunke sumnje, iako je Era pokušao da ga razuveri. On je ishvalio „Nadu“, pa je pohvalio njenu muziku. Zajedno su zatim zapevali čuveni hit Nade Topčagić „Jutro je“.Po završetku večere, Ekrem je sazvao sastanak. Krevete koje su pravili gotovo tokom cele večeri, takmičari su uneli u kuću tek pred zoru. Taman što su se ponadali da će se konačno naspavati i odmoriti, začuli su snažan zvuk hrkanja koji je dopirao iz Danijelovog kreveta. Zbog ovog hrkanja, neki farmeri nisu uspeli oka da sklope.

 

Sve najnovi vesti o "Farmi" pronađite na sajtu Farma Srbija


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Nena said:

Marija
Marija najbolja si:*,sve drugo je tako bez veze.
08. 05. 2013

LADY GAGA said:

...
ZA RETARDIRANOG EKREMA MOGU DA GLASAJU JEDINO ISTO TAKO RETARDIRANE SARAJLIJE І OSTALI MUDŽAHEDINI І TURCI JANIČARI.
AKO VAM JE TOLIKO STALO DO OVOG DEBILA, EVO VAM GA PA SE YEBITE SA NJIM, A І EVU FRAS MOŽ DA POVEDETE, PA SE GRUPNO NAPUŠITE KYRZZA PETRA DOBRNJCA...........................................................................................................
A TA EVA, TO VAM JE JEBARA SVOJE VRSTE, PA NIJE ONA NIJE BOLESNA OD KARCINOMA, NEGO JE JADAN KARCINOM BOLESTAN OD EVE.LIČNO BIH JOJ VRLO RADO RAZBUCALA ONU MATORU SPLAČINJARU ČIVUTSKU, DA NE KENJA PO CEO DAN, BRE, AKO JE ZA UMIRANJE NEKA CRKNE, ŠTA NAM VIŠE TITRA JAJCA.
VENDI, NARAVNO, OSTAJE VENDI - U PREVODU-KYRWA JEDNOM, KURAWA UVEK. A І SISE JOJ VISE, DOK JOJ JE ZADNJICA NEKAKO SPLASNULA.NJOJZI BI ZAISTA EKREM JEDINI MOGAO MALO DA UTRĆI ONIM MSVOJIM OBREZANIM ................

ĆEVAPĆIĆEM….
BALIJSKIM…................
SMRDLJIVIM….
SARAJEVSKIM……
25. 03. 2013

... said:

...
Sve moj do mojega. A sto mi tek idu na ganglije ona dva debila od muza i zene , koji samo idu u rijalitije. Prvo je on bio u VB,pa su onda isli na put oko sveta, a sad opet ovde. I oni mu dodju neke VIP licnosti? Ma ko su bre oni? Seljacine , koje samo gledaju da se pojave na televiziji.Doduse , on je dobrica , ali ne mogu da razumem ljude koji stalno vrebaju prilike da budu na tv-u. Da li oni ista drugo rade u zivotu?
20. 03. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop