Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 17 januar 2011 17:39

Voditeljka Urška Čapin i MC Stojan se vaćarili ispod jorgana u novom rijalitiju!

 

 

Već prve večeri u "Dvoru" dvoje učesnika završilo pod jorganom i, kako se nagađa, možda imali i seks! Reč je o vatrenoj Slovenki Urški Čapin i reperu MC Stojanu! Iako je slovenačka voditeljka prvo pala u zagrljaj pevaču Ćemi i sa njim se ljubila, na kraju je završila u krevetu sa muzičarem. Valjda je to normalno u Evropskoj uniji.

 

 

- Sviđa mi se Ćemo i sa njim ću još večeras da pređem sa reči na dela – rekla je Urška za dnevni list "Alo", pre nego što je kročila u "Dvor". Ipak, posle se malo ljubila sa njim i odustala od dalje igre pa je tu svoju šansu video Stojan. Par je ležao pod jorganom koji se pomerao, a reper je posle nekog vremena ustao iz kreveta navlačeći na sebe svoje gaće. Zanimljivo!

 

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (12)add comment
 1 2 > 

jaa said:

...
"miss piggy' nece izbaciti, i nevidim svrhu gledan ja
'dvora
' bolje da pustimo decu da gledaju svoje programe i emisije a posle po noci ukljucimo porno program po svom licnom izboru a ne da gledamo bubuljicavu prasicu
18. 01. 2011

Milko said:

...
Ruzna je bre kao lopov! Bog je dao samo za "trpanja" Bicuj Stojane!!!
18. 01. 2011

kleo said:

...
bičuj bičuj me,
bičuj stojane
uzmi ovaj kaiš
modrica nek ostane :D

napred stojkoo :D
18. 01. 2011

minja said:

minja@gmail.com
KUR.O SLOVENAČKA!!
18. 01. 2011

goran11 said:

...
LJUDIIIIIIII OVO JE KATARINA BROJ 2
18. 01. 2011

Đoni said:

mujo@moj.kur
Prasica, a u slovenskom šovu Big Brother Slavnih je plakala da oče kuči jer je čeka dete koje je samo a sad se j**e sa Stojanom.
Stojan do pobede!!!
18. 01. 2011

bebili said:

...
ova slovenka ce sve isprobati ,postavila se tako da ce je drzati do kraja ocito je zanimljiva ..STOJAN DO POBEDE
18. 01. 2011

aansa said:

...
Stojan do pobede!
18. 01. 2011

SRAMOTA said:

...
KO SU VAM PA OVI. KO JE OTVORIO VRATA LUDARE. LEPA U SOU MA DAJTE VISE SA TOM GERIJATRIJOM I SA VIPOVCIMA KOJI SU NIKO I NISTA A POSEBNO OVA g***a IZ GRANDA.PAROVI SU ZAKON ZA SVE.
18. 01. 2011

novosadjanka said:

...
lele..kakvo smaranje
18. 01. 2011
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop