ponedeljak, 01 maj 2017 16:41

alt

Najbollje televizijske emisije,serije,kvizoviEmisija "Elen Dedženeris šou" osvojila je Emi nagradu za najbolju zabavnu emisiju u dnevnom terminu.

Dedženeris, koja je pre 20 godina obznanila da je lezbejka, nije prisustvovala dodeli, a nagradu je primila Meri Koneli, producentkinja sitkoma "Elen" u kojem je Dedženeris tumačila lik žene koja je u jednoj epizodi 1997. godine takođe otkrila svoju homoseksualnu orijentaciju.

"Ona je to uradila jer je to bila ispravna stvar", rekla je Koneli za odluku glumice da otvoreno govori o svojoj seksualnosti i da isto učini i sa svojim glavnim likom u seriji, što je bio jedan od prvih takvih primera na televiziji.

Za najbolju dramu u dnevnom terminu proglašena je serija "Opšta bolnica" (General Hospital), a nagrade za najbolju glumu pripale su Skotu Kliftonu za seriju "Hrabri i lepi" (The Bold and the Beautiful) i Đini Tonjoni za seriju "Mladi i nemirni" (The Young and the Restless).

Stiv Harvi je osvojio dve Emi nagrade u dnevnom terminu, jednu kao voditelj najboljeg kviza (Family Feud), a drugu kao voditelj najbolje informativne emisije s učesnicima koja je nazvana po njemu.

Nagradu za najbolji jutarnji program osvojila je emisija "Dobro jutro, Ameriko" (Good Morning America), za najbolju informativnu emisiju s učesnicima proglašen je "Šou doktora Oza" (The Dr. Oz Show). Najbolji kviz u dnevnom terminu je "Opasnost" (Jeopardy!).


Autor teksta: Beta/AP


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop