Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 18 avgust 2009 15:06

Pobednik prvog "Velikog brata - VIP" prihvatio ponudu da se pojavi u britanskoj verziji ovog rijaliti programa!

 

 

 

 

Bivši fudbaler Saša Ćurčić biće jedan od učesnika britanskog serijala "VIP Veliki brat", koji bi na proleće 2010. trebalo da se prikazuje na britanskom TV Kanal 4, piše Press. On je nedavno boravio u Londonu i postigao načelni dogovor da se nađe u društvu poznatih britanskih glumaca, pevača i džetsetera koji će se boriti za nagradu od 100.000 funti.

 


- Organizatori ovog šoua još pamte žurke koje sam pravio u Londonu i anegdote iz mog drugovanja s najpoznatijim britanskim fudbalerima, di-džejevima, manekenkama... Ponudili su mi odlične uslove i verovatno ću prihvatiti da uđem u englesku kuću "Velikog brata" - potvrdio je Đani za ovaj list.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2

Kaca said:

...
pod jedan,zna li taj covek engleski jezik....phhhhhhaaahahaha....
18. 08. 2009

ja said:

...
vrh brate
18. 08. 2009

coko moko said:

...
svaka cast
18. 08. 2009

DuShItZa i MaRkO..p said:

...
To care...
18. 08. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop