sreda, 27 maj 2015 22:48

alt

25-godišnja Dejana Milanović iz NišaTelevizija Pink je raspisala konkurs za učesnike šeste sezone realitija "Farma", koji će od ove sezone sem poznatih ličnosti dati priliku da na imanje u Lisoviću uđu u anonimni učesnici.U moru kandidata posebno im je za oko zapala 25-godišnja Dejana Milanović iz Niša, koja trenutno živi i radi u Nišu.Ova atraktivna devojka je rekla u "Ami G Show" da želi da uđe u realiti, jer joj to deluje kao zanimljiva avantura.

- Volela bih da uđem jer je to jedna avantura, novo iskustvo, zabava. Zbog toga što svako želi da se predstavi na jedan način, a kad uđeš u realiti želiš da se predstaviš na drugi način. To je jedna igra između istine i obamene, želim da se oprobam u tome - rekla je Dejana, koja kaže da joj nije cilj da postane slavna i poznata.Završila je visoku poslovnu školu, ali trenutno ne radi u struci. Iako želi u realiti, za sada ne zna na šta je sve spremna kada je ponašanje pred kamerama u pitanju.- Iz ove perspektive ne bih mogla ništa da kažem. Spremna sam da budem ono što jesam, ništa manje ili više. Dokle bi to išlo, to bismo videli na "Farmi" - rekla je ova simpatična devojka.


alt


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Ne deluje jeftino kao ove u Parovima
27. 05. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop