Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 18 februar 2009 15:15

Srpska glumica dobila ulogu u filmu "Francuski", režisera Gorana Rebića.

 

 Poznata glumica Anica Dobra dobila je ulogu u novom filmu režisera i scenariste Gorana Rebića koji će se zvati "Francuski". Glavnu ulogu Georgija, robijaša iz sovjetskog gulaga, tumačiće nemački glumac Samuel Finci (Samuel Finzi), dok je za Anicu rezervisan lik Ane, o kojoj se za sada ne zna mnogo toga.


Ovaj film je zamišljen kao tragično-komična priča zasnovana na stvarnom događaju, kada se 1960-ih godina na sovjetskom ostrvu Sahalin za učitelja francuskog prijavljuje politički zatvorenik iz obližneg radnog logora, iako ne govori taj jezik. Premijera "Francuskog" očekuje se u toku sledeće godine.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

zoran 2 said:

...
Anica je glumica koja je u svim sverama glume podjednako dobra i traje. Ne bi me zacudilo da se pojavi i u nekom filmu Americke produkcije,mirishe mi na Holivud
21. 02. 2009

bla bla bla said:

...
odlicna glumica! samo neka snima,najbolja je!
18. 02. 2009

Ja said:

...
Pocela je u faci da lici na Nadu Topcagic... bljak
18. 02. 2009

pametnica said:

...
najbolja i najlepsha... mnogo mladje mogu da joj pozavide :))
18. 02. 2009

tomas said:

...
svaka cast sjajna glumica
18. 02. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop