četvrtak, 07 jun 2018 08:16

alt

Naoružani muškarci pretili oružjemNaoružani muškarci ukrali su u Argentini stotine hiljada Paninijevih sličica za Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji, objavila je policija.

Petorica muškaraca upala su u štampariju Munro u predgrađu Buenos Ajresa i preteći im oružjem, naterali zaposlene da u njihov kamion utovare 638 kutija sa sličicama, u vrednosti od oko 360.000 dolara. Svaka kutija sadržavala je hiljadu kesica sa sličicama.

U svakoj kesici nalazi se pet sličica s fotografijama igrača reprezentacija koje učestvuju na Svetskom prvenstvu u Rusiji kojima se popunjava odgovarajući album.Paninijev album za Svetsko prvenstvo u našoj zemlji popunjava se već decenijama.

Kolekcionari u Srbiji su sa nestrpljenjem očekivali i najnoviji za predstojeće SP u Rusiji, ali ih je sačekalo veoma neprijatno iznenađenje jer je došlo do velikog poskupljenja kesica sa sličicama.
Izvor: 021.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop