petak, 20 april 2018 06:18

alt

U subotu u Beogradu sportski praznikNAJVEĆA sportska manifestacija, 31. Beogradski maraton, počeće u subotu u 10 časova.

Beogradski maraton će prema najavi organizatora, nadmašiti prethodni po broju učesnika maratonske (42 kilometra) i polumaratonske trke (21 kilometar) - prošle godine ih je bilo 7.000 iz 70 zemalja. Naravno, i ove godine biće održana Trka zadovoljstva na 5 kilometara.

Dogodila se promena u vezi sa promoterom Beogradskog maratona. Kenijski atletičar Henri Rono zbog zdravstvenih razloga nije u prilici da bude u Beogradu, pa će umesto njega to biti američki atletičar marokanskog porekla Halid Hanuči.

Trasa kojom ide maraton biće zatvoreni za saobraćaj od 9 do 16 časova, ali će se tokom trke, u skladu sa dinamikom kretanja učesnika, na pojedinim delovima propuštati vozila.

UNIQA osiguranje će 31. Beogradskom maratonu dati poseban doprinos kroz atraktivan prateći program organizacijom muzičkog spektakla. Od "Londona" do Terazija biće organizovana muzička avenija, gde će podršku maratoncima davati trubači, di-džejevi i bubnjari.

Na Brankovom mostu bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem bodriće trkače prilikom odlaska na Novi Beograd, ali i u povratku kako bi im pomogli da istraju u poslednjoj i najtežoj deonici maratonske i polumaratonske trke.

Ovogodišnja novina je još jedan muzički punkt sa bubnjarima na mostu na Adi.

“Ponosni smo što ćemo i u naredne tri godine biti deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i  ajprestižnijeg sportskog takmičenja. Kao zvanično osiguranje Beogradskog maratona, brinemo o sigurnosti svih učesnika. Subota, 21. april je dan za motivaciju, volju, ostvarenje sna i nove uspehe. Zbog toga ćemo i ove godine podržati sve takmičare muzičkim programom u okviru UNIQA muzičke avenije, i tako im pružiti dodatni podsticaj da ostvare što bolje rezultate. Nadamo se da će, zbog odlične atmosfere na ulicama Beograda, i broj posetilaca biti rekordan” rekla je direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop