subota, 17 mart 2018 08:03

alt

Pronašla način kako ponovo da privuče sponzoreLepa kanadska teniserka Eženi Bušar je, otkad se pojavila na terenu, privlačila veliku pažnju. Bilo je to i zbog odličnih igara, ali i zbog atraktivnog izgleda, pa su je mnogi poredili sa Marijom Šarapovom i Anom Kurnjikovom.
Zahvaljujući uspesima i seksepilu počela je da dobija unosne ugovore od mnogobrojnih sponzora, snimala je reklame i ubirala je plodove slave koju je nesumnjivo zaslužila.

Ipak, usledio je pad na VTA listi, sada je na 116. mestu, pa su i sponzori počeli da se povlače i otkazuju joj angažmane. Jednostavno, sve je zavisilo od uspeha, kojih nikako nije bilo. Sada je u velikom problemu, jer je malo onih koji žele da sarađuju sa njom.
Poverenje joj je otkazao i sponzor čiju opremu nosi, jer su i tu finansijska sredstva zavisila od rezultata. Čini se da je prelepa Eženi Bušar pala najniže od početka bavljenja tenisom, pa mora da pronađe način kako da povrati poverenje. 

To radi na način koji usrećuje mnoge muškarce, pa se na često na društvenim mrežama pojavljuju njene obnažene fotografije, posle kojih nijednom pripadniku jačeg pola nije lako.

Jedno je sigurno, rezultate na taj način neće popraviti, ali će svakako ostati u centru pažnje i, ko zna, moguće je da na taj način dobije poverenje sponzora.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop