četvrtak, 06 oktobar 2016 16:04

alt

Zbog atraktivnog izgleda postala popularnaEkaterina Kostjunina zove se ruska fudbalska sudinica koja je zbog svog atraktivnog izgleda postala planetarno popularna.

Kako je u muškom fudbaluu sve više sudinica među njima je sve više i onih koje su atraktivnog izgleda. Svojih pet minuta slave zbog toga je imala Italijanka Klaudia Romani, manekenka koja ima licencu za suđenje i najvišeg ranga italijanskog nogometa.

Maira Amerikano Labes (25) je vrlo popularna u Brazilu, što zbog atraktivnog izgleda, što zbog činjenice da je jedna od retkih žena u tamošnjim nogometnim ligama.

Sada je pravi hit Ruskinja Ekaterina Kostjunina, koja takođe zna kako privući pažnju. Ona sudi u mlađim kategorijama, ali naravno da nije postala poznata zbog toga već svojih profila na društvenim mrežama koji su prepuni fotografija zbog kojih su mnogi poželeli da baš ona sudi njihovim klubovima.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop