sreda, 15 avgust 2018 15:38

alt

Greg, Jokić, Divac, Bogdan, Peđa, Radman


Ovogodišnji kamp "Košarka bez granica" okupiće 15-18. avgusta neke od najvećih zvezda evropske i svetske košarke u Beogradu.

Greg Popovič, Vlade Divac, Predrag Stojaković, Heri Heris, Frenk Kaminski, Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Nikola Vučević su samo neki od učesnika ovogodišnjeg kampa.

Kamp, koji se u Evropi organizuje po 17. put, okupiće i 63 talentovanih devojčica i dečaka uzrasta do 17 godina iz 25 evropskih zemalja, uključujući i Srbiju.

Generalnom menadžeru Sakramento Kingsa Vladu Divcu i njegovom asistentu Predragu Stojakoviću pridružiće se Dalibor Bagarić (Hrvatska), Radoslav Nesterović (Slovenija), Bruno Šundov (Hrvatska) i Dragan Tarlać (Srbija), od kojih su gotovo svi učesnici prvog kampa Košarke bez granica 2001. godine koji je održan u Trevizu u Italiji.

Na kampu će učestvovati i drugi bivši igrači: Žarko Čabarkapa (Srbija/Crna Gora), Predrag Drobnjak (Crna Gora), Gordan Giriček (Hrvatska), Boštjan Nahbar (Slovenija), Žarko Paspalj (Srbija), Aleksandar Pavlović (Crna Gora), Dino Rađa (Hrvatska), Vladimir Radmanović (Srbija), bivša WNBA igračica Rut Rajli (SAD), kao i Beno Udrih (Slovenija).

Marin Sedlaček (Filadelfija 76ers) i Patrik Hant (predsednik Svetske asocijacije košarkaških trenera, Australija) su direktori kampa, a na događaju u Beogradu učestvovaće i kondicioni trener NBA šampiona Golden Stejt Voriorsa Dru Džoder.

Prvi kamp “Košarka bez granica” održan je u Evropi, u julu 2001. godine. Tada su Vlade Divac (Srbija) i Toni Kukoč (Hrvatska), okupili bivše saigrače iz reprezentacije Jugoslavije i trenirali sa 50 dece iz Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Slovenije, u La Giradi u italijanskom Trevizu.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Levo je Tarlac retardi !
A ne Greg, Jokić ili Bogdan
24. 08. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop