sreda, 20 jun 2018 08:07

alt

Najpre ju je srdačno poljubio
Prelepa kolumbijska voditeljka Žulijet Gonzalez Teran doživela je veliku neprijatnost kada ju je jedan navijač startovao tokom TV uključenja direktno iz Rusije.

Žulijet je tada u Saransku izveštavala za Dojče Vele kada je jedan navijač praktično nasrnuo na nju. On ju je najpre srdačno poljubio, i kada je delovalo da će sve ostati na tome, on je odlučio da šokirao javnost.

Nepoznati navijač je atraktivnu voditeljku prvo zagrlio, a onda je uhvatio za grupi i pobegao. Poznata voditeljka je i pored početnog šoka nastavila da radi svoj posao i pravila se kao da se ništa nije desilo.

Kasnije je Kolumbijka objasnila kako se osetila u tom trenutku:

''Bila sam tu dva sata i spremala sam se za uključenje i ništa mi se nije desilo. Ali čim je počeo program, on je prišao i uradio to što je uradio, a ja sam morala da nastavim program, iako sam htela da vidim gde je i odreagujem. Mi ne zaslužujemo ovakav tretman! Delim ljubav prema fudbalu, morate napraviti razliku između vaše naklonosti i uznemiravanja,'' rekla je prelepa Žulijet.

A čime Žulije raspolaže pogledajte:


altPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop