četvrtak, 28 avgust 2008 19:35

 

 Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Denis Šefik i najbolji strelac državnog tima Aleksandar Šapić pomirili su se danas u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije nakon sukoba na Olimpijskim igrama u Pekingu. Iako su se gotovo sve vreme izvinjavali (međusobno, savezu, navijačima, Srbiji...) niko nije hteo da pojasni šta je konkretno bio razlog njihove tuče u Pekingu!

 

 

 

Šefik je na ovoj konferenciji istakao da mu je "jako žao što je došlo do takvog sukoba" i dodao da ga ja pogodilo što je njihov incident preuveličan u javnosti.On je napomenuo da je za njega "ova priča završena iste noći u olimpijskom selu" i naglasio da će se uvek odazvati pozivu u nacionalnu selekciju.- Svima nama je neprijatno što je došlo do nemilih scena, ali mislim da je to bila situacija o kojoj se ovih dana previše pisalo po novinama. Smatram da je bronzana medalja veliki uspeh koji je nezasluženo zapostavljen, - ocenio je Šefik.Šapić je rekao da je do incidenta došlo posle poraza u polufinalnom susretu protiv SAD i objasnio da je to bio razgovor "u četiri oka" (a posle - i dva gipsa, dodali bismo), kome niko sem njih dvojice nije prisustvovao.

 

- Želim da naglasim da nikakvih oštrijih konflikata nije bilo i da mi je Šefik pomogao da dođem do sobe, - naveo je Šapić kome su posebno zasmetale "otrovne strelice" upućivane prethodnih dana na njegov račun.

Dvojica izabranika selektora Dejana Udovičića sukobila su se u olimpijskom selu nakon neočekivanog poraza od ekipe SAD (10:5) u polufinlu olimpijskog turnira. Tom sukobu, prema njihovim rečima, prethodila je rasprava o uzrocima slabih igara državnog tima u Pekingu.
Šefiku je povređena ruka i on nije mogao da brani u susretu za treće mesto protiv Crne Gore, a Šapić se već sutradan vratio u Beograd, gde mu je operisana noga.
Selektor Udovičić je, nakon povratka ekipe iz Pekinga, najavio da će protiv obojice podneti disciplinsku prijavu organima Saveza.
 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Srodne Vesti:

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop