Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 27 septembar 2008 14:44

 

Emir Kusturica poklonio je 10 ari svoga placa na Tari plivaču Miloradu Čaviću!
 
 
 
Proslavljeni reditelj Emir Kusturica poklonio je 10 ari svoga placa na padinama Tare, u mestu Šišatovac, plivaču Miloradu Čaviću, na kojem će srebrni srpski olimpijac graditi drvenu kuću.
 
- Čavić će ovde napraviti tipsku drvenu kuću dinarskih karakteristika. Time će ovaj kraj, pored svih prirodnih lepota, biti obogaćen jednom ljudskom veličinom uvek kada Milorad bude mogao da dođe ovamo - rekao je Kusturica.
 

Čavić je oduševljen poklonom i idejom da se na Tari pravi olimpijsko selo:

- Obišao sam ceo svet, mnogo toga video, ali nigde nisam takvu lepotu kao u Mokroj Gori. Raduje me što mi se ukazala prilika da ovde pravim kuću za odmor u tradicionalnom stilu i trudiću se da uvek kada mi to obaveze dozvole dolazim u Mokru Goru i osećam se njenim stanovnikom - kazao je Čavić.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

majuska said:

...
svaka ti cast emire ovakav plivac i to zasluzuje
01. 01. 2009

maky said:

...
najlepsi srbin!
05. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop