nedelja, 12 avgust 2018 07:11

alt

Tešku odluku doneo stručni timSkokovima u kvalifikacijama Ivana Špenović je dokazala da je u Berlin došla u vrhunskoj formi i da je odbrana titule šampionke Evrope u prvom planu. Ivana je u finale ušla kao prvoplasirana skokom od 6,84m. Međutim, već u kvalifikacijama Španovićeva je osetila bol u tetivi i medicinski tim odmah je preuzeo sve potrebne mere. Urađeni su detaljni pregledi i analize, a Ivana je odmah krenula sa terapijama.

Naša Ivana se emotivnom porukom obratila fanovima.

"Šta god da vam Bog oduzme, pustite da prođe. Slomljenog srca obaveštavam vas da je moj medicinski tim odlučio da zbog povrede u toku kvalifikacija propustim današnje finale. U pitanju je povreda Ahilove tetive, pokušali smo sve do poslednjeg trenutka, ali moj put se završava ovde. Do sledeće sezone", napisala je Ivana na Fejsbuku."Ivana neće skakati u finalu Evropskog Prvenstva u Berlinu. Tu odluku je doneo Ivanin tim nakon očitanih nalaza magnetne rezonance. Ivana je doživela neugodnu povredu ahilove tetive desne noge u toku kvalifikacija skoka udalj. U prvom momentu je izgledalo da povreda nije teže prirode, ali je snimak magnetne rezonance pokazao da je povreda ozbiljnija, parcijalna rutura ahilove tetive i da bi Ivana skaknjem u finalu mogla ugroziti nastavak karijere", rekao je trener Obradović.

Izvor: Blic


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop