četvrtak, 24 januar 2013 15:15

Uprava Crvene Zvezde demantuje da je došlo do fizičkog obračuna Džajića i Čovića!

 

 

 

 

 

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Slaviša Kokeza rekao je da neće biti najavljene sednice Odbora za hitna pitanja, jer uprkos incidentu izmedju predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Nebojše Čovića ne postoji problem u tom klubu:

 

 


- Do fizičkog sukoba nije došlo, iako je bilo polemike i rasprave. Znam da novinari žele senzacije, ali normalno je da kada postoji radna atmosfera ima i različitih mišljenja. Klub je živi organizam - rekao je on za "Tanjug" i dodao da je nepotrebno pričati o Džajićevom odlasku:

 


- Razgovarali smo i sa Džajićem i Čovićem, očekujem da oni u narednom periodu dolaze normalno na stadion. Jedini naš predsednik je Dragan Džajić i glupo je pričati o tome. Ne vidim razlog zašto Čović i Džajić ne bi nastavili posao koji su započeli. Ne mislim da se desilo nešto bitno. Zvezda normalno funkcioniše, klub jeste u teškoj situaciji, ali nalazimo se na dobrom putu - zaključio je Kokeza.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop